Nea Radio

Dyrhaug dropper 5-mila i NM

GÅR REISTADLØPET: Magnus Stensås (t.v) og Niklas Dyrhaug dropper 50 km i NM og går i stedet Reistadløpet lørdag. Foto: Andreas Reitan

Niklas Dyrhaug dropper 50 km i NM i Alta og går i stedet Reistadløpet. Det gjør også klubbkamerat Magnus Stensås, pappa Ole Ingebrigt Dyrhaug og svenske Daniel Richardsson.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 06.04.2018 kl 12:05

Rett før påske ble det klart at Niklas Dyrhaug kommer til Midt-Troms for å gå Reistadløpet lørdag.

Niklas gikk lagsprinten sammen med Magnus Stensås torsdag, og begge går samt 10 km klassisk i dag.

-Etter fredagens løp reiser tydalingene rett fra Alta og kommer til Setermoen i løpet av kvelden, skriver arrangøren på sine nettsider.

De følger opp:

I tillegg til disse to skal faren til Niklas, Ole Ingebrigt, gå løpet for aller første gang. Moren til Niklas, Tove Moe Dyrhaug (direktør i Rosenborg BK), kommer dog ikke da hun er opptatt med å forberede lokaloppgjøret mellom Rosenborg og Molde på Lerkendal søndag 8. april. Niklas har vært landslagsløper i mange år, og har blitt verdensmester to ganger. Begge gangene i stafett – Falun 2015 og Lahti 2017.

I tillegg har han en andreplass fra femmila i Holmenkollen i 2016. I klassisk.

Fra femmila i Kollen i år ble han nok mest kjent for at han stoppet og spiste vaffel sammen med publikummet. Det er det svenskene kaller «bjuda på littegrann…».

- Vi er særdeles godt fornøyd med å få Niklas til Reistadløpet, skriver arrangøren på nettsida si.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...