Nea Radio

Dyresykehus i Stjørdal

Hege Jøntvedt er daglig leder hos Anicura Stjørdal. Her sammen med katten Pusi som har en knekt tann som må trekkes. Foto: Idunn Thorsø

Det foregår en omfattende ombygging midt i Stjørdal sentrum. Det skal nemlig stå ferdig et flunkende nytt dyresykehus her til påska 2019!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det er Anicura som har vokst ut av lokalene sine, og nå ønsker de derfor å ta i bruk hele det gamle Bunnpris-bygget bak Torgkvartalet.

- Nå står vi inne i den nye operasjonsavdelingen på sykehuset, sier daglig leder Hege Jøntvedt mens hun ser utover byggeplassen.

- Her blir det blant annet tre store operasjonsrom som vi gleder oss til å ta i bruk, et pre-op hvor vi har kapasitet til å gjøre klar to dyr samtidig, legger hun til.

Moderne og spesialisert

Det jobbes fulle dager for å forvandle det gamle butikklokalet til nymoderne dyresykehus. Veterinærpraksisen går som vanlig under hele byggeperioden, men når bygget står ferdig vil praksisen også skifte navn fra smådyrklinikk til dyrehospital.

- Vi er veldig dedikerte i det vi holder på med, og det er også kanskje årsaken til at vi klarer å gjøre en god jobb, forteller Jøntvedt engasjert.

- Vi har en veldig variert arbeidsdag uansett hva vi holder på med, og vi jobber med å være mer spesialisert, blant annet å få fram hverandres fagfelt bedre. De nye lokalene legger forholdene til rette for akkurat dette, forteller hun videre.

Egen sone for isolat

Det nye sykehuset vil i tillegg til de nye operasjonsrommene, ha separate ”pasient-rom” for hund og katt. Det blir også større venteværelse, ultralydsrom samt egne rom for CT og røntgen.

- Vi får også en egen inngang og rom for isolat, slik at hvis det kommer inn hunder som klør, har diarè eller lignende kan de undersøkes og behandles der, forteller Jøntvedt.

Foruten henne selv er det seks veterinærer og ti assistenter som jobber ved klinikken i dag, og daglig leder ser ikke bort fra at de vil trenge flere folk når det nye sykehuset skal åpnes.

- Det er mye som er givende med arbeidet vi gjør, men det aller beste kanskje når man får inn hunder som er blitt blinde av grå stær og vi opererer de slik at de kan gå ut i verden og se igjen etterpå, forteller Jøntvedt helt til slutt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...