Nea Radio

Stjørdal kommune:

Du må fortsatt koke vannet

Kokepåbud: I første omgang skal drikkevannnet i Stjørdal kokes fram til fredag. På bildet: kommunedirektør Tor Jakob Reitan. Foto: Anne Gundersen

Stjørdalingene må fortsette å koke vannet fram til flere svar foreligger fredag, skriver kommunen i en pressemelding.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Kommunedirektøren hadde onsdag klokken 12.00 møte med kriseledelsen for å gå igjennom situasjonen og tiltakene. Det har blitt tatt flere prøver fra hele vannettet og mer informasjon vil komme forløpende når vi får prøvesvarene. Hjemmesiden vil bli oppdatert.

Vi opprettholder kokepåbudet som ble varslet på SMS tirsdag. Dette vil gjelde minimum fram til fredag. Bakteriefunnet er uspesifikt og er ikke nødvendigvis farlig, men vi følger et førevar-prinsipp når vi innfører kokepåbud. Alt vann som skal drikkes eller brukes til matlaging må kokes før bruk.

Kokepåbudet gjelder alle som har vann fra Stjørdal vannverk og Lånke vasslag. Det gjelder husstander i Stjørdal, Elvran, Lånke og Skatval. Dette gjelder uavhengig av om du har fått varsel på sms.
Det har blitt sendt ut sms til ca 16 000 innbyggere. Vi er klar over at noen ikke fikk varslet som skulle hatt det og vi jobber for at alle skal få informasjonen.

Vi presiserer følgende:
Vannet i springen kan drikkes og brukes som normalt så lenge det kokes først.
Du kan fortsatt dusje og vaske deg, men unngå å få vann i munnen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...