Nea Radio

Drømmen om Champions League knust for RBK

Helland og resten av laget ble simelpthen et hakk for små for Celtic. Foto: Per-Erik Ofstad

Rosenborg spilte 0-0 mot Celtic på Lerkendal onsdag kveld, og tapte med det 1-3 sammenlagt mot Celtic.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 02.08.2018 kl 02:28

Med 3-1 som utgangspunkt etter første oppgjør på Celtic Park sto Rosenborg overfor en vanskelig utfordring før returoppgjøret på Lerkendal.

Resultat 0-0 (1-3 sammenlagt)
Målscorere: -
Kveldens Variant: Stig Inge Bjørebye forteller i mixed zone etter kampen at Rosenborg har flere konkrete overganger de jobber med. Han kan også fortelle at det er uaktuelt at noen forlater Rosenborg slik situasjonen i dagens RBK-stall er.

PS: Koteng og resten av styret hadde før kampen et styremøte hvor spillerlogistikk var et hett tema. Koteng uttalte etter kampen at spillerlogistikk for øyeblikket er førsteprioritet, og at det for øyeblikket ikke jobbes intensivt etter en ny hovedtrener.

God første omgang

Et tent hjemmelag tok initiativet i kampen helt fra start. Som ventet var det et offensivt Rosenborg som entret banen med både Søderlund og Bendtner på banen. Celtic la seg dypt i banen, og var kun på sporadiske visitter på Rosenborgs halvdel. Mike Jensen strålte i sin noe friere playmaker-rolle, mens Trondsen og Lundemo kontrollerte midtbanen bedre enn vi har sett på en stund. Lundemo var nærmest ved å sende Rosenborg i ledelsen på overtid. Omgangen var isolert sett god av Rosenborg, men den manglet det hjemmelaget trengte mer enn noe annet; mål.

Ble aldri spennende i andre omgang

Rosenborg evnet ikke å ta med seg trykket fra kveldens første 45 minutter til kampens andre omgang. Brendan Rodgers sendte et bedre organisert Celtic ut på banen, med langt bedre avstander mellom lagdelene. Foruten at Bendtner fikk en scoring korrekt annulert, var Rosenborg sjeldent farlig frempå. Nærmest kom en frisk Levi som erstattet Pål Andre Helland som ikke akkurat spilte sin beste kamp i RBK-trøya. Bortelaget opptredde profesjonelt og spilte naturlig nok på resultatet fra Celtic Park. Rodgers uttalte etter kampen at han aldri følte at avansementet sto i fare. På tross av dette mente den tidligere Liverpool-treneren at Rosenborg hadde mer å by på i år, enn under fjorårets oppgjør mellom de to lagene.

Oppgjør om avansement i Champions League mot lag som Celtic fortjener en bedre atmosfære og flere tilskuere. Foto: Per-Erik Ofstad

Møter Cork i kvalifisering til Europa League

Tapet i den andre kvalifiseringsrunden til Champions League sender Rosenborg til tredje kvalifiseringsrunde i Europa League. Der venter irske Cork. Første oppgjør spilles i Irland neste uke, med returoppgjør på Lerkendal en uke senere. Pål Andre Helland forventer tøff kamp fra det minst like fysiske laget. Skulle Rosenborg vinne mot Cork venter fremdeles en playoff-kamp før Rosenborg eventuelt havner i et gruppespill.

Pål Andre Helland etter tap mot Celtic.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...