Nea Radio

Nea Radio

Dorthea kan bli leder i senterungdommen

I dag kan Dorthea Elverum fra Stjørdal bli valgt som fylkesleder i Trøndelag Senterungdom.

I dag kan Dorthea Elverum bli første leder i Trøndelag Senterungdom.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 30.09.2017 kl 12:24

I dag, lørdag, skal Trøndelag Senterungdom holde sitt første fylkesårsmøte. Valgkomiteen har lagt frem sin innstilling til det første fylkesstyret i Trøndelag Senterungdom hvor Dorthea Elverum (21) fra Stjørdal er innstilt som fylkesleder.

–Glad og ydmyk

–Jeg er svært glad og ydmyk for å bli innstilt som leder for Trøndelag Senterungdom. Det er et verv jeg har stor respekt for. Det å skulle være lagleder for det største fylkeslaget i Senterungdommen er en svært spennende og givende rolle, sier Dorthea Elverum.

– Dorthea har vist seg som et stort politisk talent i de to årene hun har vært fylkesleder i Nord-Trøndelag. Hun har store ambisjoner for det nye fylkeslaget og valgkomiteen er overbeviste om at hun vil være en god leder for senterungdommer i Trøndelag» sier valgkomiteens leder Ada Arnstad.

– Innstillingen er satt sammen for at begge de tidligere fylkeslagene skal være godt representert. Vi tror dette er et styre som vil arbeide for god muligheter i by og bygd i hele Trøndelag, fortsetter Arnstad.

Elverum får med seg to representanter fra Sør-Trøndelag Senterungdom i ledelsen, Bent-Joacim Bentzen som politisk nestleder og Vegard Frøseth Fenes som organisatorisk nestleder.

Trenger tydelig senterungdomslag

– Det nye trøndelagsfylket trenger et sterkt og tydelig senterungdomslag som kjemper ungdom i hele den nye regionen. Jeg håper fylkesårsmøtet gir meg tillit til å gjøre jobben som lagleder, sier Dorthea Elverum.

Innstilling til nytt fylkesstyre:
Fylkesleder Dorthea Elverum Fra Stjørdal
Politisk nestleder Bent-Joacim Bentzen Fra Trondheim
Organisatorisk nestleder Vegard Frøseth Fenes Fra Trondheim
1. styremedlem Astrid Laugen Fra Foldereid
2. styremedlem Eline Stene Fra Selbu
3. styremedlem Ingrid Vangstad Fra Steinkjer
4. styremedlem Henrik Myhr Fra Stjørdal
5. styremedlem Mari Storm Myrmæl Fra Å, Meldal
1. varamedlem Petter Vesterdal Fra Steinkjer
2. varamedlem Oda Margrete Graneng Fra Lysøysund, Bjugn
3. varamedlem Karen Elverum Fra Stjørdal
4. varamedlem Henning Røyneberg Fra Sola

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...