Nea Radio

Ungdomskandidaten for Senterpartiet:

Dorthea Elverum står på fjerdeplass på lista før valget

Nærmer seg Løvebakken: Gruppeleder i Stjørdal Senterparti, Dorthea Elverum, står som partiet i Nord-Trøndelags ungdomskandidat før valget, og er også gjenvalgt som nestleder i Senterungdommen. Foto: Anne Gundersen

Ikke bare er hun gjenvalgt som nestleder i Senterungdommen. Gruppeleder for Senterpartiet i Stjørdal, Dorthea Elverum er fjerdekandidat på lista før Stortingsvalget.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Det er veldig artig å få tillit når en er så engasjert i saken som det jeg er, sier Dorthea Elverum om gjenvalget som nestleder i Senterungdommen.

– Vi hadde landsmøte tidligere i November, og selv om vi måtte flytte oss over på digital plattform fikk vi gjenomført det.

Hun setter også stor pris på å være nominert som ungdomskandidat og å stå på fjerdeplass på moderpartiets liste før valget neste år.

– Lista er veldig god, og vi gjør gode målinger. Det er mye som tyder på at jeg vil få sjansen til å møte på Stortinget, om så som vararepresentant, sier Elverum.

Budsjettforhandlinger

Flertallet i Stjørdal er i full gang med å forhandle om neste års budsjett.

– Det er harde forhandlinger, men slik skal det være. Jeg syntes vi har funnet penger til mye nyttig og viktig. Hun nevner Newton-rommet i Kimen kulturhus som eksempel.

– Newton-rommet er et sted der 6. og 10. klassinger i kommunen kan lære naturfag på en praktisk måte. Jeg er veldig glad for at vi har funnet penger til å fortsette dette prosjektet når vi tross alt har et så flott rom her i Stjørdal.

Annerledes valgkamp

Selv om en nå har et visst håp om at pandemien kan komme under kontroll i løpet av 2021, må partiene være forberedt på at valgkampen kan bli annerledes enn den pleier.

– Vi er et parti som er opptatt av å være nær folk, så vi håper selvsagt at vi vil kunne reise rundt å snakke med mennesker og å få dele ut kaffekopper, sier Dorothea Elverum.

– Om ikke må vi tenke nytt og det tror jeg vi får til.

Hør intervjuet med Dorthea Elverum i avspilleren under:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...