ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Ungdomskandidaten for Senterpartiet:

Dorthea Elverum står på fjerdeplass på lista før valget

Nærmer seg Løvebakken: Gruppeleder i Stjørdal Senterparti, Dorthea Elverum, står som partiet i Nord-Trøndelags ungdomskandidat før valget, og er også gjenvalgt som nestleder i Senterungdommen. Foto: Anne Gundersen

Ikke bare er hun gjenvalgt som nestleder i Senterungdommen. Gruppeleder for Senterpartiet i Stjørdal, Dorthea Elverum er fjerdekandidat på lista før Stortingsvalget.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

– Det er veldig artig å få tillit når en er så engasjert i saken som det jeg er, sier Dorthea Elverum om gjenvalget som nestleder i Senterungdommen.

– Vi hadde landsmøte tidligere i November, og selv om vi måtte flytte oss over på digital plattform fikk vi gjenomført det.

Hun setter også stor pris på å være nominert som ungdomskandidat og å stå på fjerdeplass på moderpartiets liste før valget neste år.

– Lista er veldig god, og vi gjør gode målinger. Det er mye som tyder på at jeg vil få sjansen til å møte på Stortinget, om så som vararepresentant, sier Elverum.

Budsjettforhandlinger

Flertallet i Stjørdal er i full gang med å forhandle om neste års budsjett.

– Det er harde forhandlinger, men slik skal det være. Jeg syntes vi har funnet penger til mye nyttig og viktig. Hun nevner Newton-rommet i Kimen kulturhus som eksempel.

– Newton-rommet er et sted der 6. og 10. klassinger i kommunen kan lære naturfag på en praktisk måte. Jeg er veldig glad for at vi har funnet penger til å fortsette dette prosjektet når vi tross alt har et så flott rom her i Stjørdal.

Annerledes valgkamp

Selv om en nå har et visst håp om at pandemien kan komme under kontroll i løpet av 2021, må partiene være forberedt på at valgkampen kan bli annerledes enn den pleier.

– Vi er et parti som er opptatt av å være nær folk, så vi håper selvsagt at vi vil kunne reise rundt å snakke med mennesker og å få dele ut kaffekopper, sier Dorothea Elverum.

– Om ikke må vi tenke nytt og det tror jeg vi får til.

Hør intervjuet med Dorthea Elverum i avspilleren under:

Nøkkelord

ANNONSE