Nea Radio

Senterungdommen ønsker flere unge på tinget:

Dorthea Elverum (SP) er førstekandidat

Til topps: Dorthea Elverum er Trøndelag Senterungdoms førstekandidat til valget neste år. Foto: Anne Gundersen

Trøndelag Senterungdom ønsker å sende Dorthea Elverum til Løvebakken.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 08.05.2020 kl 07:47

Den 4. mai valgte Trøndelag Senterungdom sine ungdomskandidater for stortingsvalget 2021. Senterpartiet har tradisjon for at Senterungdommen får spille inn egne kandidater til moderpartiets nominasjonsprosess. Under finner dere både ungdomskandidatene for Nord- og Sør- Trøndelag valgdistrikt.

Fylkesleder Vegard Frøseth Fenes kommenterer:

– Vi er stolte av å presentere dyktige ungdomskandidater for både Nord-Trøndelag og Sør-Trøndelag valgdistrikt. Vi mener er at ungdomskandidatene ikke skal plasseres på listene med grunnlag i geografi, men hvor sterk posisjon Senterpartiet ønsker å gi ungdom gjennom stortingsvalglistene. Senterpartiet er, og skal fortsette å være, partiet som satser på ungdom.

Ungdomskandidater for Nord-Trøndelag valgdistrikt i prioritert rekkefølge:

Senterungdommens 1. ungdomskandidat for Nord-Trøndelag valgdistrikt er Dorthea Elverum (23) fra Stjørdal. Hun er for tiden student ved Nord universitet, i tillegg til å være kommunestyrerepresentant og gruppeleder i Stjørdal. Dorthea er i våre øyne aktuell for en topp 3- plassering på Senterpartiets valgliste.

Kommentar fra Dorthea Elverum:

– Jeg setter stor pris på å bli valgt som ungdomskandidat for senterungdommen i Trøndelag, jeg mener det er verdifullt at vi har en liste der også unge er godt representert. Jeg kommer til å jobbe for at unge sin stemme skal bli hørt og at Trøndelag skal være et flott fylke å vokse opp og leve i.

Fylkesstyret har i tillegg valgt å spille inn et ekstra navn, som vi mener vil styrke lista:

Senterungdommens 2. ungdomskandidat er Lars Myhr Sandlund (21) fra Steinkjer. Lars studerer ved NTNU, og er i tillegg lokalpolitiker på Steinkjer. Vi mener at også Lars er godt egnet for en høy plassering.

Ungdomskandidater for Sør-Trøndelag valgdistrikt i prioritert rekkefølge:

Senterungdommens 1. ungdomskandidat for Sør-Trøndelag valgdistrikt er Maren Grøthe (18) fra Melhus. Hun går for tiden siste året på videregående, og er i tillegg lokalpolitiker og leder for utvalg helse, oppvekst og kultur i Melhus. Maren er i våre øyne aktuell for en topp 3- plassering på Senterpartiets valgliste.

Kommentar fra Maren Grøthe:

– Det er utrolig stas at Trøndelag Senterungdom vil fremme meg som ungdomskandidat til stortingsvalget! Jeg gleder meg til å bruke tiden fremover på å arbeide for at folk i by og bygd over hele landet skal ha gode tjenester. Samtidig håper jeg at jeg kan være et ungt og sprekt tilskudd på Senterparti-lista, og på denne måten være en tydelig stemme for ungdommen.

Fylkesstyret har i tillegg valgt å spille inn et ekstra navn, som vi mener vil styrke lista:

Senterungdommens 2. ungdomskandidat er Sondre Aarflot Saksvik (19) fra Orkland. Sondre går siste året på Orkdal videregående skole, og er i tillegg folkevalgt i Orkland kommune. Vi mener at også Sondre er godt egnet for en høy plassering.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...