ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Feiret med bløtkake og fanfare:

Domus Røros 50 år

Senterleder Henriette Dahl, Randi Feragen, Bjørg Lien og Kjellaug Nilsgård vartet opp med bløtkake og fanfare for kundene i dag. Foto: Iver Waldahl Lillegjære.

Kjøpesenteret Domus på Røros fyller 50 år i dag. Det ble feiret med ballonger, bløtkake og fanfare.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 16.03.2022 kl 12:57

ANNONSE
Annonse

– Det er kjempeartig å få feire 50-års jubileum, og vi feirer med kaffe og kake til våre kunder. Vi har veldig god respons på det og har mye folk på senteret og de er blide og fornøyde sier senterleder Henriette Dahl til Nea Radio.

Senterbutikkene er pyntet med ballonger og flere av dem kjører spesielle tilbud for denne dagen. Mange varer koster 50 kroner i dag. Naturlig nok. Dahl har også delt ut 50 "goodie-bags" med overraskelser til tilfeldige kunder.

Butikkene var pyntet på senteret i dag og flere har jubileumstilbud for å markere 50-årsdagen. Foto: Iver Waldahl Lillegjære.

Betydelig posisjon

Senteret har vært i en rivende utvikling siden oppstarten, med stadig økt omsetning og flere butikker som er kommet til. Senteret har hatt en betydelig posisjon på Røros hele veien sier Dahl.

– Folk var jo veldig fornøyd når det åpnet og spent på hvordan det skulle bli. Det er en naturlig møteplass for folk og er også en betydelig arbeidsplass på Røros. Midt på dagen så er det kanskje 80 personer som jobber på senteret. Så det er en viktig aktør i sentrumsnæringa på Røros, sier Dahl.

Var med fra starten: Bjørg Lien (til venstre) og Kjellaug Nilsgård (til høyre) var med fra starten for 50 år siden mens Randi Feragen (i midten) begynte litt senere. Foto: Iver Waldahl Lillegjære.

Hør fanfaren til trekløveret Bjørg, Kjellaug og Randi her:

Hør intervjuet med Dahl her:

Nøkkelord

ANNONSE