Nea Radio

Bergstadens Ziir:

Dobbelkonsert med Chris Medina i kveld

100 heldige får oppleve Bergstadkoret og Chris Medina synge julen inn i Røros kirke.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Tirsdag kveld er det, ikke bare en, men to konserter med Chris Medina i Røros kirke. Med seg har han Bergstadkoret og repertoaret består for det meste av kjente og kjære julesanger.

Koronapandemien med de restriksjoner den medfører, gjør at kun 50 publikummere slipper inn i kirken på en gang.

Nylig bestemt

– Derfor blir det to konserter slik at til sammen 100 personer får komme inn. Det sier leder i Bergstadkoret, Bodil Moseng. Hun sier det helt frem til dager før konserten, har hersket tvil om det i det hele tatt ble noe av.

Også Bergstadkoret må dele seg i to, for å overholde restriksjonene. Det betyr at hver halvdel, deltar på hver sin konsert.

Chris Medina har med seg Eirik Næss og Lars Støvland og da dette er fjerde året de legger ut på juleturné sammen, så kan det vel etter hvert kalles tradisjon.

Litt fler publikummere i fjor

I fjor spilte de for over 7000 mennesker landet over, og høstet strålende kritikker over hele linja.

Chris Medina ble verdenskjent da han i 2011 deltok i American Idol og i etterkant ble kjent med superhiten What Are Words, som toppet listene i blant annet Norge i lange tider. Låten er selvsagt å finne på repertoaret i Ziiren.

Siden den gang har Chris holdt seg aktiv som artist og låtskriver med base i Norge. Blant annet var han nylig med i Århundrets stemme på TV2. I år er han aktuell med deltagelse på Melodi Grand Prix, samt utgivelse av singelen Cut Me.

Bodil Moseng sier hele koret gleder seg stort til konsertene, selv om det blir litt annerledes med koronameteren mellom sangerne.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...