ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Rosenborg:

Disse venter i Europaligaen

Til Latvia: Torgeir Børven og resten av Rosenborg må ta turen til Latvia for den andre kvalifiseringsrunden til Europaligaen. Dersom det skulle bli avansement venter tyrkiske Alanyaspor. Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Mandag ble den andre kvalifiseringsrunden til Europaligaen trukket, og nå går ferden til Latvia for Rosenborg.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 01.09.2020 kl 13:56

ANNONSE
Annonse

Trekningen for den andre kvalifiseringsrunden ble foretatt i byen Nyon i Sveits, mandag. Nå venter det latviske laget Ventspils.

Rosenborg møtte det lativiske laget i 2003, også den gang under Åge Hareide. Da endte dobbeltoppgjøret med 6-0 på hjemmebane og 4-1 på bortebane. Hareide møtte også Ventspils med Malmö i 2015. Denne gangen skal det kun spilles på bortebane, uten returoppgjør. Kampen spilles i Latvia torsdag 17. september.

Ventspils ligger for øyeblikket på 4. plass i den latviske ligaen, og kvalifiserte seg for denne runde med å slå ut Dinamo-Auto i første runde.

- Det er en ok trekning for oss. Jeg kjenner laget og ligaen. I tillegg er det kort reisevei, sier Åge Hareide til RBK.no.

Disse venter i tredje runde

Tirsdag var det duket for ny trekning, og dersom trønderne skulle ta seg videre til den tredje runden blir det hjemmekamp mot tyrkiske Alanyaspor

Mandag var Bodø/Glimt heldige som unngikk italienske Milan og Zlatan Ibrahimovic i andre kvalifiseringsrunde. Like heldige var de ikke tirsdag.

Nå er det klart at dersom de norske serielederne slår Zalgiris Vilnius kan det bli bortekamp i Milano. Det er riktignok en forutsetning at Milan først slår irske Shamrock Rovers.

ANNONSE