Nea Radio

Direktesendt med Langli's

Langlis, Sigmund og Carl Jularbo - CD cover Foto: Pressebilde

Neste onsdag kan du møte Langli's på Café Langseth i Selbu. Da blir det direktesendt plateslipp med Langli's og Sigmund Sæther.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Noen som håper på Jularbo-musikk på Cafè Langseth?

Joda, vær du ganske sikker. Det kommer til å bli mye Jularbo og mange artige historier knyttet til Selbu-orkesteret som er kjent for å være et av de beste til å tolke salig Jularbo.

Pionerer

Langli's var pionerer i gammeldansmusikken lokalt i Neadalføret. Blant annet var orkesteret først ute både med slagverk og vokalist. Slagverket står idag på Norsk Radio- og Fjernsynsmuseum, mens vokalist og gitarist Jenny Lund kommer til Cafè Langseth!

Langli's er også blitt kalt "fødselshjelper" for Sigmund Sæther, men det kommer nok den blide Sigmund til å fortelle mer om.

Plateslipp

I forbindelse med den direktesendte konserten lanseres også CD-plata "Langlis, Sigmund og Carl Jularbo". Her er det musikk fra tre ulike tidsepoker: 1958 - 1989 -2018.

Plata inneholder 12 melodier, de aller fleste signert Jularbo.

Et lydklipp fra 1959 er tatt opp på en gammel båndopptaker hos B. Langseth. Her kan en høre Haldo'ene vaske kopper i bakgrunnen.

Nå lanseres CD-plata samme sted 60 år seinere, kanskje også i omtrent samme lokale?

Nea Radio og Fjell-TV sender direkte onsdag 10. april fra kl 12 -14.

Plata inneholder 12 melodier og er produsert av Per Birger Kulseth. Foto: Andreas Reitan

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...