Nea Radio

Direkte fra Rørosbanken Yngres Cup hele helga

Fjell-TV sender direkte fra Verket fra kl. 18 fredag, og deretter gjennom hele helga.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Kl. 18 fredag kveld starter sendingene fra Verket på Røros. Her på Nea Radio kan du se kampene fra Rørosbanken-banen.

– Vi er så heldig at vi har et samarbeid med Fjell-TV som sender direkte under hele cupen. Jeg anbefaler alle å klikke seg inn for å følge med på favorittlaget, barnebarnet, tantebarnet eller hvem det skulle være, sier cupleder Samareh Granqvist.

Hun forteller at det har vært en liten nedgang i antall påmeldinger fra i fjor.

– Det kan være mange årsaker til det, men vi er rett under 130 påmeldte lag og det er vi veldig fornøyde med, sier Granqvist.

Rørosbanken Yngres Cup er allikevel veldig populær, og cuplederen tror det er flere årsaker til det.

– Vi er blitt ganske kjent for maten. LHL klinikken her på Røros leverer all mat til alle måltidene, og vi kjører en ganske streng policy på at maten skal være av kvalitet og sunn, sier hun.

– Og så vet jeg at det er en ganske kompakt ordning med tanke på overnatting og Verket. Det er nærhet til fasilitetene, og det vet jeg lagene setter pris på. Cupen har jo økt i størrelse og da har vi vært nødt til å bruke overnattingssteder utenfor Røros også, men vi har veldig gode samarbeidspartnere i Os kommune og Glåmos skole.

Vi snakket med cupleder Samareh Granqvist før cupen startet, og intervjuet kan du høre i sin helhet her:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...