ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Påskegudstjenester:

Digitalt fra Nidarosdomen

Digitale påskegudstjenester: Den norske kirke sender gudstjenester fra Nidarosdomen direkte på Facebook gjennom hele påsken. Foto: Sofie Skarholt Ottesen

Den norske kirke sender gudstjenester fra Nidarosdomen direkte på Facebook gjennom hele påsken. Det blir kveldsgudstjenester kl. 18.00 på palmesøndag, langfredag og 1. påskedag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Gudstjenestene overføres på Facebook-sidene til Den norske kirke og Nidaros bispedømme.

– Selv om vi har vært nødt til å avlyse de ordinære påskegudstjenestene i år, så er ikke påsken og påskens budskap avlyst. Derfor er det viktig for oss å bidra til at alle får mulighet til å feire gudstjenester – på skjerm. I krevende tider er Nidarosdomen også et naturlig samlingspunkt, sier fungerende biskop Ragnhild Jepsen.

Satser på digitale gudstjenester: Fungerende biskop i Nidaros, Ragnhild Jepsen forteller at Nidarosdomen er et samlingspunkt, også i vanskelige tider. Denne påsken sendes gudstjenestene digitalt fra Trondheim. Foto: Den norske kirke

Hun vil selv lede gudstjenesten 1. påskedag. Sokneprest Andreas Hilmo Grandy-Teig er liturg på palmesøndag, mens sokneprest Torgeir Amundsen leder gudstjenesten på langfredag.

Domkantorene Petra Bjørkhaug, Magne Harry Draagen og Karen Haugom Olsen har det musikalske ansvaret. I tillegg deltar sangere fra Nidaros domkor og Trondheim vokalensemble.

Nøkkelord

ANNONSE