ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Dette søkte vi mest på i 2021

PANDEMI: Pandemien preger fortsatt topp 10-øisten blant søkeordene/frasene hos markedsplassen FINN. Foto: FINN

Har du søkt etter Playstation 5, småbruk eller rolex på Finn.no, er du langt fra den eneste. Alle disse tre var noe av det nordmenn søkte mest på i 2021.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Mange nordmenn bruker markedsplassene hos FINN når de skal kjøpe noe, enten det er utstyr til hjemmekontoret, julegave til barna, eller ønske om å kjøpe eiendom. Nok et år med pandemi preger nordmenns søk, det skriver markedsplassen i en pressemelding.

Nordmenn liker å pusse opp

Selv om noen nye søkeord/fraser har kommet inn på topp 10-listen, er det fortsatt noen gamle kjenninger som er med år etter år. Bruktmarkedsekspert og leder på FINN torget, Katrhine Opshaug Bakke, sier det har vært en eksepsjonell økning de siste to årene i søk relatert til det å pusse opp.

- På Torget så vi en voldsom økning både i trafikk og annonsepublisering i 2020 som følge av koronapandemien, og 2021 har ligget hakk i hæl. Søkene vi gjør på FINN har i flere år vist at nordmenn er veldig glade i å pusse opp og fornye hjemmene våre, men de siste to årene har vært helt eksepsjonelle. Dette har nok sammenheng med at mange har tilbragt mye tid hjemme, og har ønsket å gjøre det litt ekstra fint og hyggelig, sier bruktmarkedsekspert og leder på FINN torget, Kathrine Opshaug Bakke, i pressemeldingen.

Topp 10 søk på hele FINN i 2021:

1. Sofa
2. Sykkel
3. Hagemøbler
4. Spisebord
5. Kommode
6. Rolex
7. Skrivebord
8. Småbruk
9. Playstation 5
10. Kjøleskap

- Vi vet også at feks. sportsbransjen, og særlig sykkelbransjen, har slitt med å klare å levere nok sykler og sykkeldeler, fordi alle har hatt lyst på sykkel. Og Playstation 5 har vært superhot på FINN helt siden lanseringen på høsten i fjor, sier Opshaug Bakke til pressemeldingen.

For Trøndelag var følgende søk topp 10 på FINN i 2021:

1. Trondheim
2. Sofa
3. Oppdal
4. Sykkel
5. Ranheim
6. Spisebord
7. Hagemøbler
8. Kommode
9. Levanger
10. Stjørdal

For folk som var på utkikk etter eiendom , var byer som Oslo, Fredrikstad og Trondheim oppe på topp 10 listen over søk på FINN Eiendom. Det samme var blant annet småbruk og oppussingsobjekt.
Når det kom til FINN Jobb, ble det flest ganger søkt etter sommerjobb, mens sykepleier var på 5. plass.

Nøkkelord

ANNONSE