Nea Radio

Godbitene står i kø

Sult: Riksteateret setter opp Knut Hamsunds udødelige klassiker Sult, med Preben Hodneland i hovedrollen. Premieren har de lagt til Kimen kulturhus i Stjørdal. Foto: Riksteateret

Det bugner av publikumsopplevelser i kulturhuset Kimen i Stjørdal framover.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I går lanserte Riksteatret sitt repertoar for 2019/2020,og Kimen blir spillested for mange spennende forestillinger i høst og vinter.

Ekstra gledelig er det at turnepremieren til «Sult» er lagt til Stjørdal, nærmere bestemt 15. januar 2020.

– Vi hadde også turnepremieren til Riksteatrets forestilling med Are Kalvø for fire år siden, og ser frem til å ta imot Riksteatret igjen i januar, sier markedsansvarlig Lene Fjellstad som lover det blir gjort ekstra stas på publikum også den kvelden.

Romeo og Julie

Første besøk av Riksteatret blir allerede 27. september. Da spilles kjærlighetsklassikeren «Romeo og Julie».

– Jeg var nylig på Nasjonalteatret og så oppsetningen som nå kommer til Kimen, og forestillingen er både vakker og morsom. Hanna-Maria Grønneberg, for øvrig datteren til CC Cowboys frontfigur, gjør en fantastisk innsats som Julie, forteller Fjellstad.

15. oktober er det klart for «Jungelboken» og den er snart utsolgt.

Til barnets beste

Vi får også Gørild Mauseth på besøk med forestillingen «Til barnets beste» som er sterke historier fra virkeligheten om foreldre som ikke får være mamma eller pappa for sine barn fordi den andre parten spolerer samværet. Det skjer 4. november.

Nydelige «Musikkfabrikken» gjester oss 15. mars. Det er en familieforestilling med musikere fra Oslo-Filharmonien som sammen med dukker, fantastiske animasjoner på storskjerm og andre effekter tar deg med på en reise i den klassiske musikkens verden du aldri før har opplevd.

Og 21. mars kommer vår internasjonale stjerne Liv Ullmann og beretter om sitt liv.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...