Nea Radio

Maalen ikke overrasket:

Stjal showet mot gamleklubben og inntok toppscorertittelen

Mats Lillebo har vært blant OBOS-ligaens aller heteste navn så langt denne sesongen. Foto: Per-Erik Ofstad

Mats Lillebo er brennhet for tida. Onsdag kveld scoret han to nye mål da Stjørdals-Blink spilte 2-2 mot Ranheim.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Mats Lillebo scoret to mål i løpet av fem minutter mot hans gamle lagkamerater fra Ranheim onsdag kveld. Det betyr at han er delt toppscorer i OBOS-ligaen med seksten mål. Bare Henrik Udahl fra Åsane har klart å levere like godt foran mål som storscoreren fra Åsane, og det med fem kamper mer spilt enn Lillebo.

- Jeg tar med meg det. Det er godt, men vi får bare jobbe på videre, sa den lavmælte toppscoreren etter onsdagens oppgjør.

Stjal showet mot gamle lagkamerater

Blinks ubestridte førstevalg på spissplass legger ikke spesielt stor vekt på at det var nettopp han som sørget for at hans gamle lagkamerater måtte ta til takke med ett poeng.

- Det er klart at man har mange gode kamerater her, så det er jo artig og litt spesielt sånn sett. Men vi får jo ikke noen flere poeng av den grunn. Det er artig å gjøre det bra mot Ranheim selvsagt, men sånn jevnt over så er ikke det noe jeg tenker så mye på, sa Lillebo.

Dette sier Maalen om at spissen kom tilbake og straffet gamleklubben:

- Jeg har ikke noen spesielle tanker rundt akkurat det. Jeg er først og fremst hverken overrasket eller har noen spesielle følelser rundt at det er nettopp han som gjør det, sa hovedtrener for Ranheim, Svein Maalen.

- Vi visste at han er en steingod spiller - det har han vært i hele år. Han var jo med og skøyt oss opp til Eliteserien i 2017 også, men når han var her så var han dessverre litt for mye skadet, fortalte Maalen.

- Vi valgte å låne han ut til Blink i fjor, også gikk den kontrakten ut. Blink spilte seg opp, og da var det naturlig for han som Stjørdalsgutt å spille videre der. Det er egentlig helt fair alt sammen - vi ville ha han hit igjen, men det er også naturlig at han ville spille videre der, sa hovedtreneren.

Vet hvor lista ligger for Ranheim

Maalen var ikke spesielt godt fornøyd etter at det bare ble ett poeng. Det forstår Lillebo.

- Ut i fra det de tenker om klubben selv så skal jo de slå oss, men vi vet jo at vi er på høyde med dem når vi har dagen. Det er bra med ett poeng for vår del. Vi kunne tapt, men vi kunne også tatt alle tre. Vi har noen store overganger som vi roter bort selv på slutten, så jeg synes uavgjort er greit egentlig, sa Lillebo etter kampslutt.

Om interessen fra større klubber:

- Jeg får bare ha en målsetting om å gjøre det så godt at man blir aktuell for andre klubber - for da har man gjort noe bra. Men, det får man som sagt bare ta etter sesongslutt. Det er ikke noe jeg stresser med, avsluttet Lillebo.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...