Nea Radio

Mental Helse Ungdom Stjørdal fikk midler

- Dette kommer veldig godt med

Paal William Craig Furunes Foto: Marianne Lie

DnB har nylig tildelt 10.500 kroner til Mental Helse Ungdom på Stjørdal.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Leder Paal William Craig Furunes er veldig glad for at akkurat de har fått midler.

- Det gjør at vi kan gjøre masse mer for barn og unge, slik at deres psykiske helse skal være så god som mulig, sier han.

Vil være en sosial møteplass

Furunes er klar på at pandemien har gjort det vanskelig å samle barn og unge, og at det har vært vanskelig å tilby den møteplassen som de ønsker. De har forsøkt å få til gode digitale løsninger underveis, men det har ikke vært optimalt. Likevel er han optimist ved tanke på fremtiden.

- Vi ønsker å fortsette å være en møteplass for barn å unge, sånn at de har en kanal de kan bruke, enten om det er fordi de trenger noen å snakke med eller føle at de er en del av en nettverk. Det er det som er vår plan, sier Furunes.

DNBs vurdering

Midlene deles ut etter en intern aktivitetskonkurranse i DNB hvor vinneren fikk dele ut midler til en veldedig organisasjon. For gjengen på Stjørdal var det ikke vanskelig å velge hvem som skulle få midlene.

- Det var enstemmig på kontoret om hvem vi skulle gi pengene til, sier Lise Kjerkreit i DNB Stjørdal.

Hun forklarer at DNB setter stor pris på innsatsen som Mental Helse Ungdom gjør i lokalmiljøet og er

- De fremmer åpenhet rundt temaet, samtidig så er de til stede for dem som trenger det, sier Kjerkreit.

Ved en senere anledning skal Mental Helse Ungdom Stjørdal få overrakt en sjekk med beløpet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...