Nea Radio

Gjensidigestiftelsen deler ut:

– Dette er viktigere enn noen gang

Viktig: – Nå er det viktig å gi barn og unge et godt tilbud i sommer, mener tillitsvalgt i Gjensidigestiftelsen, Iwar Arnstad. Foto: Gjensidigestiftelsen

Søknadsfristen for å søke om støtte til arrangementer for barn og unge går ut 9. mars.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Gjensidigestiftelsen deler hvert år ut penger til frivillige lag og organisasjoner som jobber for trygghet, helse og aktivitet for barn og unge.

– Årene 2020 og 2021 har vært spesielle, sier tillitsvalgt i Gjensidigestiftelsen, Iwar Arnstad.

– Mange har mistet aktiviteter fordi de ikke har kunne møtes på vanlig måte. Derfor gir vi i år et ekstra tilskudd til dem som arrangerer sommeraktiviteter.

Han oppfordrer alle som planlegger eller som kunne tenke seg å dra i gang aktiviteter for barn og unge om å søke.

– En kan søke om opp til 300 000 kroner per prosjekt. Men beløpet trenger langt fra å være så høyt, understreker han.

– Det viktigste er å matche det man har planlagt opp mot kriteriene i søknadsskjemaet. Poenget er å få i gang gode aktiviteter.

Totalt deler Gjensidigestiftelsen ut mange hundre millioner kroner i året. I denne omgang skal flere titalls millioner fordeles over hele landet.

– Personlig er jeg litt urolig for barn og unges situasjon nå, sier Arnstad.

– Mye av den organiserte idretten har fått en hard smell og jeg håper at vi kan komme tilbake opp på det samme nivået som før. Derfor er det ekstra viktig å søke om midler i år, mener Iwar Arnstad.

Hør intervjuet med Iwar Arnstad i avspilleren under:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...