ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Ranet i Stjørdal:

– Dette er en alvorlig hendelse som vi må få oppklart

Bevæpnede styrker: Store politistyrker var på plass etter at Shellstasjonen i Stjørdal sentrum ble ranet onsdag kveld. Foto: Joakim Halvorsen

Har du tips om saken? Send tips! 948 01 418

Det sier lensmann ved Værnes lensmannsdistrikt, Kjetil Ravlo etter onsdagens ran av en bensinstasjon i Stjørdal.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 15.01.2021 kl 11:53

ANNONSE
Annonse

Politiet fikk like før klokken 19.30 onsdag kveld melding om ran av en bensinstasjon i Stjørdal sentrum, etter at en ansatt hadde trykket på ransalarmen.

– Da politiet kom til stedet kort tid etter, hadde gjerningspersonen forlatt stedet til fots, sier Ravlo.

Ingen skal ha kommet fysisk til skade under ranet, hvor personen truet til seg et pengebeløp med våpen. Hvilket våpen det dreier seg om er fortsatt uklart.

– Vi må prøve å få avklart om det er et våpen, og hvilken type det er. Det er en del av etterforskninga, sier lensmannen.

Politiet befant seg onsdag kveld i Stjørdal sentrum, med mye personell.

– Vi hadde betydelige styrker som ble tatt i bruk, som var samlet sammen fra ulike deler av Trøndelag, sier han.

Ønsker ingen gjentagelse

Søkene natt til torsdag ga ingen gode resultater for politiet, som fortsetter å bruke store ressurser på etterforskningen.

Saken fortsetter under bildet.

Alvorlig: Lensmann i Stjørdal, Kjetil Ravlo sier at ranet er en alvorlig hendelse som må bli oppklart. Foto: Kirsti Kringstad/NRK

– Dette er en alvorlig hendelse som vi må få samlet og oppklart så fort som mulig. Vi ønsker ingen gjentagelse av dette, sier Ravlo.

Han forteller at en god del tekniske undersøkelser skal gjennomføres, og at de i tillegg snakker med folk som kan ha informasjon i saken. I den forbindelse ønsker de tips fra personer som befant seg i sentrum onsdag kveld.

– Vi holder på med et kartlegginsarbeid. I den forbindelse ønsker vi gjerne at personer som var i Stjørdal sentrum mellom klokken 19.00 og 1945 tar kontakt på vår tipstelefon 73 48 94 00. Man kan ha informasjon man ikke selv tror er viktig, men som har betydning for etterforskningen, sier han

Etterlyst

Personen som skal ha ranet bensinstasjonen er fortsatt på frifot, og også i den forbindelse ønsker politiet tips fra dem som kan vite noe.

Mannen er omtrent 165 cm høy og skal ha vært ikledd mørke klær, en mørk lue og lyse sko.

– Noe mer en dette vet vi ikke ennå, og derfor ber vi om at folk som har gjort slike observasjoner tar kontakt, sier Ravlo.

Etterlyst: Dette er mannen som skal ha ranet bensinstasjonen i Stjørdal sentrum. Foto: Overvåkningskamera

Om du skulle ha tips i saken kan du ringe på telefon 02800, eller bruke dette skjemaet.

Nøkkelord

ANNONSE