Nea Radio

Ranet i Stjørdal:

– Dette er en alvorlig hendelse som vi må få oppklart

Bevæpnede styrker: Store politistyrker var på plass etter at Shellstasjonen i Stjørdal sentrum ble ranet onsdag kveld. Foto: Joakim Halvorsen

Har du tips om saken? Send tips! 948 01 418

Det sier lensmann ved Værnes lensmannsdistrikt, Kjetil Ravlo etter onsdagens ran av en bensinstasjon i Stjørdal.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 15.01.2021 kl 11:53

Politiet fikk like før klokken 19.30 onsdag kveld melding om ran av en bensinstasjon i Stjørdal sentrum, etter at en ansatt hadde trykket på ransalarmen.

– Da politiet kom til stedet kort tid etter, hadde gjerningspersonen forlatt stedet til fots, sier Ravlo.

Ingen skal ha kommet fysisk til skade under ranet, hvor personen truet til seg et pengebeløp med våpen. Hvilket våpen det dreier seg om er fortsatt uklart.

– Vi må prøve å få avklart om det er et våpen, og hvilken type det er. Det er en del av etterforskninga, sier lensmannen.

Politiet befant seg onsdag kveld i Stjørdal sentrum, med mye personell.

– Vi hadde betydelige styrker som ble tatt i bruk, som var samlet sammen fra ulike deler av Trøndelag, sier han.

Ønsker ingen gjentagelse

Søkene natt til torsdag ga ingen gode resultater for politiet, som fortsetter å bruke store ressurser på etterforskningen.

Saken fortsetter under bildet.

Alvorlig: Lensmann i Stjørdal, Kjetil Ravlo sier at ranet er en alvorlig hendelse som må bli oppklart. Foto: Kirsti Kringstad/NRK

– Dette er en alvorlig hendelse som vi må få samlet og oppklart så fort som mulig. Vi ønsker ingen gjentagelse av dette, sier Ravlo.

Han forteller at en god del tekniske undersøkelser skal gjennomføres, og at de i tillegg snakker med folk som kan ha informasjon i saken. I den forbindelse ønsker de tips fra personer som befant seg i sentrum onsdag kveld.

– Vi holder på med et kartlegginsarbeid. I den forbindelse ønsker vi gjerne at personer som var i Stjørdal sentrum mellom klokken 19.00 og 1945 tar kontakt på vår tipstelefon 73 48 94 00. Man kan ha informasjon man ikke selv tror er viktig, men som har betydning for etterforskningen, sier han

Etterlyst

Personen som skal ha ranet bensinstasjonen er fortsatt på frifot, og også i den forbindelse ønsker politiet tips fra dem som kan vite noe.

Mannen er omtrent 165 cm høy og skal ha vært ikledd mørke klær, en mørk lue og lyse sko.

– Noe mer en dette vet vi ikke ennå, og derfor ber vi om at folk som har gjort slike observasjoner tar kontakt, sier Ravlo.

Etterlyst: Dette er mannen som skal ha ranet bensinstasjonen i Stjørdal sentrum. Foto: Overvåkningskamera

Om du skulle ha tips i saken kan du ringe på telefon 02800, eller bruke dette skjemaet.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...