Nea Radio

Lokale bedrifter støtter opp:

- Dette betyr mye for oss

KRISE: - Hotellbransjen er hardt rammet, sier Arild Øien, direktør ved Selbusjøen Hotell & Gjestegård. Foto: Andreas Reitan

- Vi er over oss av begeistring, sier Arild Øien om julegaven Selbuhus AS har kjøpt til sine ansatte.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 17.12.2020 kl 11:17

- På tampen av et spesielt år preget av en global pandemi, er det kanskje naturlig at man gjør sine tanker og refleksjoner. Vi i Selbuhus-konsernet er på mange måter privilegert, sett i forhold til at vi har hatt full sysselsetting, tilfredsstillende salg og økt omsetning. Dette er noe vi alle i konsernet setter veldig stor pris på i disse tider, sier Mikal Langseth som er konsernsjef i Selbuhus AS.

Mikal Langseth er konsernsjef for Selbuhus AS. Foto: Andreas Reitan

- Samtidig skal vi være ydmyk i forhold til at denne pandemien har rammet andre bransjer til dels hardt. Spesielt reiseliv (hotell/restaurant) har fått store utfordringer. Dette gjelder både nasjonalt og lokalt. I en tid der vi har avlyst alle samlinger(julebord etc) før jul, føler vi at det er riktig at vi støtter opp om lokalt rammede virksomheter på en annen måte, fortsetter Langseth.

Kjøper julegaver lokalt

Alle de 90 ansatte i Selbuhus AS vil få et gavekort fra Selbusjøen Hotell & Gjestegård, der man har mulighet for å samle familien til et godt måltid når man måtte ønske. På den måten håper konsernet å bidra til at denne næringen kommer seg gjennom den krevende tiden, og at man fortsatt har en oppegående og "frisk" virksomhet når denne pandemien er over.

- Vi håper med dette og gi et signal og en oppfordring til alle om å tenke lokalt i disse tider.

Netthandel og "Tax-free" vil aldri kunne erstatte slike verdier for lokalsamfunnet, avslutter Langseth før han legger til: Vi har alle et ansvar!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...