Nea Radio

Nea Radio

Det meldes skader etter været i hele fylket

Cora: Stormen har nådd Trondheimsfjorden og Cora merkes godt på Vikhammer i Malvik. Foto: Anne Gundersen

Det meldes om skader etter uværet og nødetatene er i sving over hele fylket. Nea Radio samler skademeldingene her.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 07.01.2018 kl 14:17

Skademeldingene kommer på løpende bånd via Politiet i Trøndelags Twitterkonto, samt andre relevante meldinger.
14.15: et tre ligger i vegbanen mellom Otterøykrysset og Namsos på rv 17. Treet sperrer halve vegbanen og ligger i ei dolp. Vegtrafikksentralen er varslet.

14.10: Kran skal ha falt ned på bil på Ottersøya i Nærøy kommune. Lensmann i Nærøy har vært i kontakt med eier av krana og det er samme firma som eier bilen. Ingen personskade.

13.40 Flere meldinger i forbindelse med været i området Lade i Trondheim. Løse gjenstander fra byggeplass, utrygg kran m.m. Politiet har forhørt seg med entreprenør vedrørende krana og den skal være trygg. Andre ansvarlige aktører også forsøkt varslet. Det meldes også om løse blikktak, matter og gjerder. Politiet er i kontakt med Trondheim kommunes beredskapsvakt.

13.15: Vinden har tatt tak i en større på stillas i Trondheim. Politiet har vært på Brattøra for å sjekke presenninger som holdt på å løsne. Patruljen har gitt arbeidere beskjed om å avslutte jobbing på stedet og ansvarlig vil bli forsøkt kontaktet.

13.15: Strekningen E 14 Stjørdal - Teveldalen har dårlig sikt på grunn av uvær, melder statens vegvesen. Det oppfordres til å kjøre etter forholdene samt å vise hensyn til brøytemannskap.

12.45: Stillas delvis løsnet på boligkompleks under oppføring på Angelltrøa i Trondheim. Politiet sjekker stedet.

12.30: Politiet er på Prærien i Namsos hvor det var melding om at tak på bolig var ødelagt. Patruljen melder at det er flere takplater som har falt av og området sperres.

12.00: Nord-Trøndelag E-verk melder at 1700 kunder har mistet strømmen i nord i fylket.

11.30: Meldig om et tre som ligger over vegbanen på E6 mellom Verdalsbrua og innkjøringa til Verdal sentrum. Sørgående felt er blokkert. Politet var kjapt på stedet. Treet ble lempet av vegen og over autovernet.

11.30: Melding om at tak på lagerbygning har blåst av ved industriområde i Namsos sentrum. Brannvesenet går ikke opp på taket pga. vinden. Stedet sperres av.

11.30:Melding om løse takplater på hus på Lauvsnes. Flatanger lmk. koordinerer innsats med lokalt brannvesen.

11.30: En stolpe har veltet og ledninger er kuttet på Sutterøya i Stjørdal. NTE er varslet og tar tak i saken.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Enda en bjørn skutt i Selbu

Enda en bjørn skutt i Selbu

En hannbjørn på 71 kg ble skutt ved Slindvatnet i Selbu torsdag ettermiddag. Det er den andre denne uka.

Verdens vakreste sjøreise?

Verdens vakreste sjøreise?

Hurtigruten langs Lofoten? Prøv heller Essand 4 på Essand og Nesjøen!

Vil ha færre fritidsbåtulykker

Vil ha færre fritidsbåtulykker

Tirsdag fikk næringsminister Torbjørn Røe Isaksen den nye handlingsplanen mot fritidsbåtulykker der myndigheter og organisasjoner går sammen for å få ned antall fritidsbåtulykker.

På hesteryggen med Dyrhaug

På hesteryggen med Dyrhaug

Ingen over, ingen ved siden. Snart 50 års erfaring fra fjellridning i Sylan gjør Dyrhaug Ridesenter til den beste garantist for uforglemmelige fjellturer på hesteryggen. Denne sommeren debuterer Oliver Guldberg Hansen (18) som dreng.

Bjørnejegere skjøt hund

Bjørnejegere skjøt hund

Uhell førte til at en hund som deltok i bjørnejakta i Selbu denne uken ble skutt og drept.

Mangfoldsprisen til NRS på Tiller

Mangfoldsprisen til NRS på Tiller

Mangfoldsprisen for region Midt-Norge ble i dag delt ut til NRS på Tiller.

Siste nytt i Trøndelag Vis flere

Han leder musikken

Han leder musikken

Det er ingen hvem som helst som er musikalsk leder når årets utgave av Elden går av stabelen, men noe sitter nok fortsatt i fingrene etter fjoråret.

Ferie med mening

Ferie med mening

Ferie med mening arrangeres ved Unicare Røros for aller første gang, og på Torsdag mottok de en fin gave fra Luftkrigsskolen.

Radiobingo

Klikk her for å kjøpe blokker til tirsdagens radiobingo

Radiobingo

Se trekningen på Nett-TV

Ukas kaffegjest: Charlotte Audestad

Ukas kaffegjest: Charlotte Audestad

Denne uka er det Charlotte Audestad som er kaffegjest hos Nea Radio.

Kulturministeren åpner Spelet

Kulturministeren åpner Spelet

Kulturminister Trine Skei Grande kommer til Stiklestad torsdag 25.juli for å foreta den offisielle åpninga av Spelet om Heilag Olav.

I aksjon på Slegghaugan for 25. gang

I aksjon på Slegghaugan for 25. gang

Det er omtrent 300 år siden de 10 000 svenske soldatene med general Armfeldt i spissen ble sendt mot Trondheim for å ta over Norge. Den gang ble et hundretall av soldatene sendt til Røros, og historien utspiller seg også i år igjen på Slegghaugan når den 25. utgaven av Elden settes opp.

Siste med #NyheterVis flere

Bjørnejegere skjøt hund

Bjørnejegere skjøt hund

Uhell førte til at en hund som deltok i bjørnejakta i Selbu denne uken ble skutt og drept.

Ønsker at barnetrygden skal gjelde for alle

Ønsker at barnetrygden skal gjelde for alle

Stjørdal SV ønsker at ordningen med å la barnetrygden være en del av inntektsgrunnlaget når sosialstønad skal beregnes, skal endres.

Bokselgeren Laban er tilbake

Bokselgeren Laban er tilbake

I mange år har Lekishon Laban fra Kenya reist rundt om i Trøndelag for å selge bøker igjennom Norsk Bokforlag til inntekt for utdanningen sin i hjemlandet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...