ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Klar for ny næringskonferanse:

Det grønne skiftet og stedsuavhengige arbeidsplasser

Leder i Rørosregionens næringshage Kristin Bendixvold og assisterende banksjef og avdelingsleder personmarked i Rørosbanken Kjetil Reinskou er klare for næringskonferanse: - Bare kom! Sier de. Foto: Iver Waldahl Lillegjære.

Den andre utgaven av Rørosbankens næringskonferanse går av stabelen den 24. november. Nytt av året er samarbeidet med Rørosregionens næringshage.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- For oss er det viktig å være med på å legge til rette for gode møteplasser for næringslivet i regionen, og det syns vi jo absolutt at dette er er. Det er et kjempeinitiativ fra Rørosbanken som vi har veldig lyst til å støtte opp om, sier leder i Rørosregionens næringshage Kristin Bendixvold.

Tema for årets konferanse er det grønne skiftet og stedsuavhengige arbeidsplasser. Tre av foredragene er om det grønne skiftet mens fire går på temaet stedsuavhengige arbeidsplasser. Sjefsøkonom i Eikagruppen Jan Ludvig Andreassen skal holde foredrag om økonomien etter korona, og et kulturinnslag fra forsvarstalentet i RBK Ina Vårhus sparker i gang konferansen.

- I tillegg til gode foredrag så blir det stands og god tid til mingling, og ikke minst god mat. Så her er det bare å melde seg på, sier assisterende banksjef og avdelingsleder personmarked i Rørosbanken Kjetil Reinskou.

Hør intervjuet med Bendixvold og Reinskou her:

Nøkkelord

ANNONSE