ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Stugudal:

– Det er Sylene Eiendom AS som selges

Det er Sylene Eiendom AS som selges. Foto: Andreas Reitan

Det sier daglig leder i eiendomsselskapet Helge Kvithammer.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 16.09.2020 kl 17:35

ANNONSE
Annonse

– Det er Sylene Eiendom AS som er lagt ut for salg. Det er eiendomsselskapet som eier eiendommen og husene som Væktarstua hotell leier, sier Helge Kvithammer daglig leder i Sylene Eiendom som tilføyer at Væktarstua Hotell er et driftsselskap som vil fortsette videre.

Mye oppmerksomhet

Det har vært mye mediaoppmerksomhet etter at det ble kjent at eiendommen legges ut for salg. Noen interessenter har det også vært.

– Ja det har kommet noen forespørsler, men det er alt for tidlig enda da dette bare har vært kjent i noen dager enda, sier Helge Kvithammer.

Tidkrevende

- Jeg legger ut Sylene Eiendom til salg på bakgrunn av at jeg skal bli pensjonist, helsen min er ikke helt i orden og det har blitt mer en byrde å drive en så stor eiendom, forklarer Kvithammer.

Det er tid for at nye krefter kan få slippe til og videreutvikle Sylene Eiendom.

– Hadde jeg fått 10 millioner til å pusse opp dette gratis, så hadde jeg ikke orket. Min tid er over, jeg har holdt på i 20 år og når helsa sier i fra, da er det bare å gi seg.

20 år med jobb og fantastiske opplevelser.

– Du har drevet dette i 20 år, hva tar du med deg fra tiden som har vært?

– Fryktelig mye arbeid, men det har vært mye gøy også. Artig å arrangere, omgås folk, Væktarstua Cup, Storsylen Opp og Tydalsfestiavalen, det er fantastiske opplevelser man får være med å arrangere. Det har vært en flott tid hvor jeg har trivdes, men nå tenker jeg å trives noen år som pensjonist, avslutter Kvithammer.

Hør hele intervjuet med daglig leder Helge Kvithammer her:

Nøkkelord

ANNONSE