Nea Radio

Stugudal:

– Det er Sylene Eiendom AS som selges

Det er Sylene Eiendom AS som selges. Foto: Andreas Reitan

Det sier daglig leder i eiendomsselskapet Helge Kvithammer.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 16.09.2020 kl 17:35

– Det er Sylene Eiendom AS som er lagt ut for salg. Det er eiendomsselskapet som eier eiendommen og husene som Væktarstua hotell leier, sier Helge Kvithammer daglig leder i Sylene Eiendom som tilføyer at Væktarstua Hotell er et driftsselskap som vil fortsette videre.

Mye oppmerksomhet

Det har vært mye mediaoppmerksomhet etter at det ble kjent at eiendommen legges ut for salg. Noen interessenter har det også vært.

– Ja det har kommet noen forespørsler, men det er alt for tidlig enda da dette bare har vært kjent i noen dager enda, sier Helge Kvithammer.

Tidkrevende

- Jeg legger ut Sylene Eiendom til salg på bakgrunn av at jeg skal bli pensjonist, helsen min er ikke helt i orden og det har blitt mer en byrde å drive en så stor eiendom, forklarer Kvithammer.

Det er tid for at nye krefter kan få slippe til og videreutvikle Sylene Eiendom.

– Hadde jeg fått 10 millioner til å pusse opp dette gratis, så hadde jeg ikke orket. Min tid er over, jeg har holdt på i 20 år og når helsa sier i fra, da er det bare å gi seg.

20 år med jobb og fantastiske opplevelser.

– Du har drevet dette i 20 år, hva tar du med deg fra tiden som har vært?

– Fryktelig mye arbeid, men det har vært mye gøy også. Artig å arrangere, omgås folk, Væktarstua Cup, Storsylen Opp og Tydalsfestiavalen, det er fantastiske opplevelser man får være med å arrangere. Det har vært en flott tid hvor jeg har trivdes, men nå tenker jeg å trives noen år som pensjonist, avslutter Kvithammer.

Hør hele intervjuet med daglig leder Helge Kvithammer her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...