Nea Radio

Skjenkeforbudet oppheves:

– Det er stort for oss

Fornøyd: Özgur Zorlu er daglig leder for Bjørkhov Cafe og Pizzarestaurant og er glad for at skjenkeforbudet nå oppheves. Foto: Arkiv

Det sier innehaver ved Bjørkhov Café & Restaurant i Selbu, Özgur Zorlu.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Da regjeringen gikk inn for å oppheve skjenkeforbudet, var dette en stor lettelse for mange restauranteiere. Også for Özgur Zorlu ved Bjørkhov Café & Restaurant i Selbu.

– Det betyr mye for meg. Januar er en dårlig måned for restaurantbransjen, og siden vi fikk koronatiltakene samtidig, så ble det enda tyngre, sier Zorlu

Fornøyde med oppheving: Ved Bjørkhov Café & Restaurant i Selbu er de glade for at skjenkeforbudet oppheves. Foto: Ola Bjerken

Han mener at det ser lysere ut nå, når de igjen kan servere øl og vin til maten. Samtidig er det viktig å ta vare på smitteverntiltakene.

Takker lokalbefolkningen

– Vi skal fortsatt passe på at folk holder avstand, og at de spriter hendene. Men det er bra for oss at vi nå kan skjenke alkohol igjen, sier han.

Restauranteieren sier at han ser veldig lyst på fremtiden og trekker frem en viktig faktor i tiden fremover.

– Jeg har stor tro på at vaksinen skal virke, slik at vi kan få en god sommer. Restaurantbransjen var allerede en tøff bransje, som fikk det tungt under koronapandemien. Nå syns jeg det ser lyst ut, sier Zorlu.

Zorlu forteller at han opplever stor støtte fra innbyggerne i Selbu.

– Vi har fått god støtte fra selbyggene. Det setter jeg stor pris på og jeg vil takke dem for det. Det er tydelig at innbyggerne vil at Bjørkhov skal leve.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...