Annonse
Nea Radio

Skjenkeforbudet oppheves:

– Det er stort for oss

Fornøyd: Özgur Zorlu er daglig leder for Bjørkhov Cafe og Pizzarestaurant og er glad for at skjenkeforbudet nå oppheves. Foto: Arkiv

Det sier innehaver ved Bjørkhov Café & Restaurant i Selbu, Özgur Zorlu.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Da regjeringen gikk inn for å oppheve skjenkeforbudet, var dette en stor lettelse for mange restauranteiere. Også for Özgur Zorlu ved Bjørkhov Café & Restaurant i Selbu.

– Det betyr mye for meg. Januar er en dårlig måned for restaurantbransjen, og siden vi fikk koronatiltakene samtidig, så ble det enda tyngre, sier Zorlu

Fornøyde med oppheving: Ved Bjørkhov Café & Restaurant i Selbu er de glade for at skjenkeforbudet oppheves. Foto: Ola Bjerken

Han mener at det ser lysere ut nå, når de igjen kan servere øl og vin til maten. Samtidig er det viktig å ta vare på smitteverntiltakene.

Takker lokalbefolkningen

– Vi skal fortsatt passe på at folk holder avstand, og at de spriter hendene. Men det er bra for oss at vi nå kan skjenke alkohol igjen, sier han.

Restauranteieren sier at han ser veldig lyst på fremtiden og trekker frem en viktig faktor i tiden fremover.

– Jeg har stor tro på at vaksinen skal virke, slik at vi kan få en god sommer. Restaurantbransjen var allerede en tøff bransje, som fikk det tungt under koronapandemien. Nå syns jeg det ser lyst ut, sier Zorlu.

Zorlu forteller at han opplever stor støtte fra innbyggerne i Selbu.

– Vi har fått god støtte fra selbyggene. Det setter jeg stor pris på og jeg vil takke dem for det. Det er tydelig at innbyggerne vil at Bjørkhov skal leve.

Nøkkelord

Annonse