Nea Radio

Flytter ut av sentrum:

- Det er mer liv på Valentinlyst senter

Foto: NorDamp Valentinlyst

Butikken NorDamp i Trondheim valgte å flytte ut av midtbyen til fordel for et kjøpesenter utenfor byen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Hvorfor flytter dere ut av sentrum?

- Fjordgata mister en del parkeringer når det snart skal omlegges til sykkelvei på begge sider av Fjordgata. Vi er veldig glad i Midtbyen, men vi må tenke på kundene våre og være tilgjengelig for dem, sier daglig leder ved NorDamp i Trondheim, Isabell Pettersen til Nea Radio.

Hvilke fordeler ser du ved å være på Valentinlyst senteret?

- Etter Covid-19 situasjonen har det vært mer stille i gatene i Midtbyen. Det er litt godt å høre folk og liv i fellesarealene her på Valentinlyst Senter. Det er så bra at det er Julemarked i byen så juletradisjonene fortsetter, så alt har sine fordeler.

Hva som veier tyngst handler om hvordan du veier dem, men for våre kunder er parkering en noe som trekker veldig opp

Saken fortsetter under bildet:

Foto: NorDamp Valentinlyst

Hvordan påvirker Koronasituasjonen deres næring?

- Vi har ikke hatt noen effekt foruten økning. Ikke alle har visst at vi har vært i Trondheim i over 2 år heller. Folk ble litt mer bevisste over hva de hadde i nærheten seg da grensene stengte.

Hvilke fordeler er det med damping når man skal slutte å røyke?

- Vi har Dampavisen som du kan lese i, den ligger på vår nettside for nettbutikken vår. Der finner du artikler som er direkte lenket til faktisk forskning.

Pettersens 3 viktigste argumenter ved å dampe er:

- Bedre pust - at en føler en får litt mer til overs i lungene. Kan og føle at en får bedre kondisjon

- At det ikke lukter på klær når en damper i forhold til sigaretter

- Og at suksessraten for å slutte å røyke eller snuse er større ved bruk av damp som ett virkemiddel og at helsegevinsten er dokumentert større

Forøvrig er NorDamp Valentinlyst også kommisjonær for Nea Radios radiobingo.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...