ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Skal ha debrief etter Sogndal-spillerens hjertestans:

- Det er klart alvoret preger oss

Medisinsk ansvarlig i Stjørdals-Blink Fotball, Espen Linaker. Her fra et tidligere intervju. Foto: Per-Erik Ofstad

Etter at Sogndals Emil Pálsson falt om med hjertestans under kampen mellom Sogndal og Stjørdals-Blink skal spillere, trenere og det medisinske apparatet i Stjørdals-Blink Fotball gå gjennom det som skjedde mandag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Det var dramatisk da det skjedde. Det er klart alvoret rundt denne hendelsen preger oss, sier Espen Linaker, medisinsk ansvarlig i Stjørdals-Blink Fotball.

Kampen mellom Sogndal og Stjørdals-Blink Fotball ble stoppet da Sogndals Emil Pálsson falt om med hjertestans mandag kveld.

Under EM i sommer falt plutselig Danmarks Christian Eriksen om på gresset med hjertestans under åpningskampen mot Finland.

Vil vurdere rutiner

- Allerede da Christian Eriksen falt om med hjertestans under EM sjekket vi om vi hadde rutinene i orden om det skulle skje noe lignende hos oss, sier Espen Linaker.

- Vi vil gjøre våre vurderinger rundt rutiner, men mest sannsynlig blir det ikke store endringer fra sånn som det er nå, sier han.

Om noe lignende skulle ramme en av deres spillere, mener han man kommer til å løse det på samme måte som i Sogndal mandag.

Skal gå gjennom det som skjedde

Linaker forteller at før lagets neste trening, skal de ha en debrief om det som skjedde. Det medisinske apparatet i klubben vil være tilstede under treningen.

- Vi skal gå gjennom det som skjedde og så må vi begynne å se fram mot neste kamp som kommer om ikke mange dager, sier han.

ANNONSE