Nea Radio

Vil ha flere damer med:

- Det er ikke skummelt å delta

Like før start på løp 2. i Gjensidigekarusellen Foto: Henrik Einangshaug

Onsdag kveld ble løp 2. i Gjensidigekarusellen arrangert på Øverlands Minde. Vinner i dameklassen, Ellen Kvalheim, håper å se enda flere damer på start i neste løp.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sesongens andre løp i Nybrott ILs Gjensidigekarusell skulle etter planen blitt arrangert den 11.november. Løpet ble grunnet kommunens 9-dagers koronadugnad utsatt, og kunne omsider bli arrangert onsdag kveld. 30 løpere i alle aldre stilte til start på Øverlands Minde, og ga alt i den tre kilometer lange løypen på Stjørdal.

Satte ny pers

Intervju med Ole Daniel Prigge, Nybrott IL


Flere av onsdagens deltagere kjente godt til løypen, og har vært å se på startstreken i både Nybrotts- og Gjensidigekarusellen de siste årene. En god del av løyperekordholderne i de forskjellige årsklassene var også på startstreken, noe som bød på stor fart fra start til slutt.

Raskest av samtlige i ble Tom-Rune Hønnås fra Frosta, som med tiden 09:34, tok en knepen seier i onsdagens løp foran stjørdalingen Steffen Blekkan og Ole Daniel Prigge fra arrangørklubben Nybrott IL.
I likhet med under karusellens første løp, tok Ellen Kvalheim (47) seieren også under årets andre løp. Kvalheim satte samtidig ny pers med 9 sekunder med tiden 11:07.

- I dag ble det pers, tror dette er den raskeste tiden jeg har hatt i Gjensidigekarusellen, sa Kvalheim til Nea Radio etter målgang.

- Ikke skummelt å delta

I likhet med tidligere løp i både Nybrotts- og Gjensidigekarusellen, var det også i onsdagens løp lav kvinnelig deltagelse. Kun 13 av de i alt 33 på startstreken var kvinner. Kvalheim håper å se enda flere damer til start i de neste løpene.

- Det er alt for lite damer som er med. Det er alltid mange flere menn med, også er vi noen få damer. Skulle gjerne vært med flere damer.

Kvalheim understreker videre at terskelen for å delta er veldig lav.

- Det er ikke noe skummelt å delta, og er veldig lav terskel for å delta her, så her burde flere vært med.

Info om neste løp i Gjensidigekarusellen publiseres på I.L. Nybrott - Friidrett sin Facebook-side.

Hør hele intervjuet med Ellen Kvalheim her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...