Nea Radio

Bråket i Arbeiderpartiet

– Det er fortsatt tøft

Vanskelig: – Nå må vi samle laget og se framover, sier leder i Stjørdal Arbeiderparti, Ann-Inger Leirtrø. Foto: Anne Gundersen

– Den største fienden har vi i oss selv og vi må erkjenne at vi har en ukultur, sier leder for Stjørdal Arbeiderparti, Ann-Inger Leirtrø.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Jeg er fortsatt trist og lei meg over alt som har skjedd, men nå må vi ha fokus framover, sier Ann-Inger Leirtrø, leder i Stjørdal Arbeiderparti.

– Vi hadde hadde nominasjonsmøte tirsdag og der hadde vi en lang saksliste med blant annet fokus på nominasjoner foran stortingsvalget, partiprogram og den type ting. Der hadde vi også en runde på hvordan vi opplever det som nå skjer.

Personlig

Leirtrø forklarer at en splittelse i partiet gjør vondt fordi dette handler om mennesker en har kjent hele livet.

– Det er veldig vanskelig. Det er noen menneskelige perspektiver i dette som ikke burde ha kommet fram i media. Vi er alle mennesker og dette er tøft for alle.

Det blir til at saken opptar en hele døgnet, sier Leirtrø.

– Særlig i forhold til pressen. Det blir til at en blir oppringt hele døgnet og at en vurderer det en skal si, det en ikke skal si og om en har sagt noe en ikke burde. Det er virkelig tøft å stå i. Det går på helsa løs.

Ukultur

– Den største fienden har vi i oss selv og vi må erkjenne at vi har en ukultur. Vi har alle et ansvar for å snu dette ved å si fra når vi ser noe som er ugreit.

Hun er glad for at Ingvild Kjerkol er valgt til leder.

– Ingvild er tøff. Vi kan alle se litt opp til henne og måten hun takler dette på. Ingvild er absolutt den rette lederen for oss nå.

Selv ønsker Leirtrø å bidra til at alle skal føle seg sett.

– Jeg ønsker også å bidra til et større fokus på det vi faktisk skal jobbe med, nemlig sosialdemokrati og fellesskap.

Hør intervjuet med Ann-Inger Leirtrø i avspilleren under:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...