Annonse
Nea Radio

Levanger Kammerkor med ny forestilling:

- Det blir stor variasjon og show

Levanger Kammerkor i aksjon. Foto: Karin Jegtvik

Levanger Kammerkor kommer med en ny forestilling kalt "Walk on". Publikum kan vente seg en unik forestilling i korsammenheng.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

- Walk on betyr jo gå på, så vi går på med nye musikalske utfordringer. Vi begynner på nytt i landet og verden ellers fra sånn som vi har hatt det siste ett og et halvt årene, sier produksjonsleder Odd Magne Bakken.

Det blir et variert utvalg musikk fra blant andre Lars Lillo Stenberg, Kari Bremnes, Odd Nordstoga og Neil Young.

Ulike landskap

- Vi beveger oss ut i ulike landskap, havets mysterier og våre tanker om livet ute på de blå bølger. Vi skal i høyden mot himmelen og fjellene, i tillegg til den urbane byen og det travle. Vi skal beskrive forskjellige områder med sangene våre, sier Astrid Saure.

- Vi vil at folk skal føle at vi gir noe som er av betydning for ulike situasjoner i livet. Så derfor er innholdet i litt andre sjangere enn før. Vi har med både pop og rock, men det er mer i det sakrale.

Repertoaret de har valgt av musikk krever forskjellige uttrykk. Jobben er godt i gang med å få alt på plass.

- Det vi holder på å utforske nå er å finne nye arrangement som spiller opp til de stemningene vi ønsker oss. Nå er vi i gang med å finne de rette uttrykkene i koreografien. Levanger Kammerkor har bestandig vært opptatt av å ha uttrykk når vi opptrer, sier Odd Magne Bakken.

Astrid Saure forteller at publikum kan vente seg en helt annen forestilling enn det de forbinder med et kor. Det blir noen overraskelser, men det vil hun ikke røpe noe om.

Neste år er koret 50 år. Da blir det en større markering.

Satser på fulle hus

- Det er en sprek 49-åring som skal på scenen. Det som er så artig med Kammerkoret er at vi gjør alt selv, både plakater, regi og scenografi, sier Bakken.

Det blir stor variasjon og show, vi satser på fullt hus fire kvelder på rad. Det her blir kjempebra. Ta turen på Festiviteten og få levende musikk, levende mennesker og god stemning, oppfordrer Odd Magne Bakken.

Annonse