Nea Radio

Rensfjellrennet:

Det blir ikke noe Rensfjellrenn i 2020

SLUTT: Det blir ikke noe Rensfjellrenn i 2020.

Etter tre prøveår med ny løypetrasé og nye løypelengder, viser det seg likevel at deltakerantallet fortsatt er nedadgående. Nå har styret i Vikvarvet IL bestemt at det ikke blir noe Rensfjellrenn i 2020.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I 2015 ble tradisjonsrike Rensfjellrennet vedtatt nedlagt i sin daværende form, i trasèen mellom Støren og Vikvarvet.
Men etter utallige henvendelser fra skimiljøet, og først og fremst fra entusiastiske skiløpere, besluttet Vikvarvet idrettslag å gjøre et nytt forsøk: Rensfjellrennet skulle gå i ei rundløype i Vikvarvet. Og i 2017 ble derfor rennet arrangert med ny løypetrase og nye løypelengder.

Samtidig ble det også bestemt at dette skulle være en prøveperiode på tre år, og at det etter disse åra skulle være en evaluering om rennets videre framtid.

- Etter rennet i 2019 har det vist seg at deltakerantallet ikke har økt og hadde det ikke vært for trofaste og gode sponsorer, ville rennet gått med store underskudd. Med bakgrunn i dette har nå styret i Vikvarvet idrettslag bestemt at det ikke blir noe Rensfjellrenn i 2020, skriver Rensfjellrennet i ei pressemelding.

Det er ikke tatt stilling til rennets videre framtid.

Rensfjellrennet er Midt-Norges eldste og Norges nest eldste turrenn og er blitt arrangert mer eller mindre sammenhengende fra 1934 og fram til i år.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...