Nea Radio

Treningssentrene åpnet igjen:

- Det blir hardt å bygge opp formen igjen

Ivrige: Sander Bromstad og Robin Skjevik tilbake på treningssenteret. Foto: Sofie Skarholt Ottesen

Mandag kunne treningssentrene åpne igjen. Treningskompisene Robin Skjevik og Sander Bromstad trente på 3T Rosten på åpningsdagen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Det kommer til å bli en lang periode som må brukes til å bygge seg opp igjen. Det blir hardt. Men nå er vi i hvert fall i gang igjen, forteller Sander.

Robin har jogget og gjort styrkeøvelser som armhevinger og pull-ups, mens det har vært stengt. Formen er likevel dårligere enn tidligere.

- Jeg har gått ned i alle øvelsene og er veldig svak i forhold til det jeg var før.

Det har vært vanskelig Sander å finne andre alternativ for trening når han ikke har hatt et treningssenter å gå til.

- Den eneste treningen jeg har fått er gymtimen på skolen.

Treningssentrene har vært stengt siden 12. mars på grunn av korona. Erna Solberg varslet fredag at de fikk lov til å åpne igjen mandag 15. juni.

Mindre kapasitet og mer hygiene

3T har 17 treningssentre i Midt-Norge og 13 i Trondheim. De har et antall medlemmer på mellom 43- og 44 tusen.

Fagansvarlig ved 3T, Trude Størmer Vinje, er førnøyd med å åpne igjen.

- Det er julaften, 17. mai nyttårsaften og alt på en gang.

Det er flere tiltak som er satt i verk for å hindre smitte på treningssenteret. Smittevernsreglene sier at det skal være to meter mellom apparater med høyintensivtrening.

- Vi var nødt til å ta bort hvert andre kondisjonapparat, forteller Vinje.

En-metersregelen gjelder for øvrig trening.

Det er plass til mindre folk på gruppetimene nå enn før sier hun.

- Vi har halvert kapasiteten på spinningtimer. Vi har fjernet rundt 30-40 prosent på øvrige timer.

Føler seg trygge

Medlemmene må selv vaske apparater og utstyr etter de har brukt de. De har også i oppgave å vaske hendene hyppigere, og holde seg hjemme hvis de er syke.

- Så lenge alle følger de rådene som er gitt så bør det gå fint. Jeg føler meg i hvert fall trygg, sier medlem Sander Bromstad.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...