Nea Radio

Korona-gladsak:

Det BLIR fredagsbingo!

Bingosjef: Med tre jackpotter og landets høyeste ordinære premier, lover Nea Radios daglig leder og bingosjef, Stian Elverum, en svært så spennende fredagskveld :) Foto: Arkiv

Bingovert i Nea Radio, Stian Elverum ser fram til å servere bingo utover eteren fredag kveld kl 20.00.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Radiobingoen ble denne uka flyttet til fredag kveld på grunn av tekniske problemer hos vår nettleverandør. Neste uke er den tilbake igjen som normalt på tirsdag kl 20.00.

Snart eneste aktivitet som fortsatt er åpen

- Radiobingoen er snart den eneste aktiviteten som folk flest fortsatt kan "samles" om, sier daglig leder og bingosjef i Nea Radio, Stian Elverum. Alt annet er jo avlyst, så vi merker naturlig nok en stor oppsving i antall bingospillere, sier han.

Premier

Det er store premier i Nea Radios radiobingo, faktisk landets største - skal vi tro bingosjefen sjøl. - Vi har to jackpotter som er verdt 100.000 kroner og en som er verdt 30.000 kroner som man kan vinne, riktignok kan kun en av de gå ut i løpet av en spillekveld, men spennende er det jo allikevel. I tillegg har Nea Radio så store ordinære premier som det er lov til å ha. 25.000 kroner skal deles ut i løpet av fire ordinære omganger og en superbingo, sier Elverum.

Viktig inntektskilde

- I et annonsemarked i fullt stup opplever Nea Radio en massiv støtte fra annonsører som kan bidra, det er et rekordhøyt antall spillere som i skrivende stund har kjøpt blokker på nett og vi opplever at enkelte kommisjonærer melder om et så stort salg at de har måttet få etterfylling av bingobonger, sier Elverum. I tillegg er det også svært mange som stiller opp med frivillig lisens.

- Dette er avgjørende for å sikre at Nea Radio fortsatt kan gi viktig informasjon ut til innbyggere i Neadalen, Værnesregionen, Rørosregionen og Trøndelag forøvrig. I tillegg er det helt gratis å lese saker på www.nearadio.no, dette er også noe som svært mange setter pris på nå, sier Elverum.

Hvordan spille?

- For å kjøpe blokker sjekker du vår nettside, der kan du kjøpe blokker digitalt i tillegg til at du kan kjøpe blokker hos en av våre mange kommisjonærer, sier Elverum.

Her kan du finne mer informasjon om bingoen, samt kjøpe blokker.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...