Nea Radio

Det blir ett års pause for Tydalsfestivalen

Det blir ett års pause for den populære festivalen som hvert år samler tusenvis av mennesker på Stugguvoldmoen i Tydal kommune. Foto: Tydalsfestivalen

Det sier arrangøren selv på sine facebooksider lørdag etter at kulturministeren annonserte at alle arrangement som samler mer enn 500 besøkende er forbudt til 1. september.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Her er meldingen som arrangøren selv har lagt ut i sosiale medier lørdag.

"Tydalsfestivalen 2020 er avlyst..

Kjære alle festivalvenner. Det skulle se slik ut, men ikke i år. Vi så det komme, men håpet i det lengste vi også i sommer skulle samles på Stuguvollmoen for å skape fantastiske opplevelser sammen. Nå kom nye retningslinjer og myndighetene la ned forbud mot store arrangementer til september. Vi forstår det godt, det er umulig og samle så mange mennesker og samtidig unngå smitterisiko. Sommeren i år blir annerledes for alle, men vi lover å komme enda sterkere tilbake neste år!

Er du en av de mange som allerede har kjøpt billett, har du mulighet til å overfører den til neste år. Så skal vi finne på noe ekstra til dere som beholder den. Ønsker du ikke å beholde billetten, får du den tilbakebetalt. Mer informasjon om det kommer etterhvert. Nå skal vi jobbe for å løse alt best mulig, for alle parter involvert - dere, artister, leverandører, frivillige og alle samarbeidspartnere.

Ta vare på hverandre! Stor styrkeklem fra alle oss i Tydalsfestivalen"

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...