ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Det blir ett års pause for Tydalsfestivalen

Det blir ett års pause for den populære festivalen som hvert år samler tusenvis av mennesker på Stugguvoldmoen i Tydal kommune. Foto: Tydalsfestivalen

Det sier arrangøren selv på sine facebooksider lørdag etter at kulturministeren annonserte at alle arrangement som samler mer enn 500 besøkende er forbudt til 1. september.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Her er meldingen som arrangøren selv har lagt ut i sosiale medier lørdag.

"Tydalsfestivalen 2020 er avlyst..

Kjære alle festivalvenner. Det skulle se slik ut, men ikke i år. Vi så det komme, men håpet i det lengste vi også i sommer skulle samles på Stuguvollmoen for å skape fantastiske opplevelser sammen. Nå kom nye retningslinjer og myndighetene la ned forbud mot store arrangementer til september. Vi forstår det godt, det er umulig og samle så mange mennesker og samtidig unngå smitterisiko. Sommeren i år blir annerledes for alle, men vi lover å komme enda sterkere tilbake neste år!

Er du en av de mange som allerede har kjøpt billett, har du mulighet til å overfører den til neste år. Så skal vi finne på noe ekstra til dere som beholder den. Ønsker du ikke å beholde billetten, får du den tilbakebetalt. Mer informasjon om det kommer etterhvert. Nå skal vi jobbe for å løse alt best mulig, for alle parter involvert - dere, artister, leverandører, frivillige og alle samarbeidspartnere.

Ta vare på hverandre! Stor styrkeklem fra alle oss i Tydalsfestivalen"

ANNONSE