Nea Radio

-Det blir en ordentlig trønderfest

Festgeneral Helland med pokalen Foto: Per-Erik Ofstad

Ingen festfotball, men Rosenborg kunne omsider slippe jubelen løs.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 24.11.2018 kl 20:42

Siste serierunde, åtte kamper parallellt, iskalde publikummere, gulløl og gravøl. Syv måneder etter først spark på ballen var det søndag klart for siste spark på ballen i Eliteserien 2018.

Rosenborg - Bodø Glimt

Resultat: 1-1 (0-0)
Målscorere: Saltnes, De Lanley
Kveldens variant: Arild Østbø. 100% uttelling på bestemannsprisen, én kamp fra start, en pris.

Lite festfotball

To uker etter at Rosenborg sikret seriegullet var det endelig klart for gullfest på Lerkendal. For gjestene i gult var situasjonen en helt annen, de sto i fare for å ende blant de tre siste. Ikke uventet påvirket disse omstendighetene spillets gang på gressmatta. Gjestene var tente og strukturerte. Vertene slet med festspillet, og lot det være opp til kantspillerne å produsere målsjanser. Ingen kriseomgang av Rosenborg, men ikke helt den festforestillingen klubben inviterte til heller. Målløst til pause.

Spol frem til 70.

Kampbildet i andreomgang så tilsynelatende ut til å fortsette i samme spor som de første 45. Lite å melde om foran kassa, og mye balltrilling rundt sekstenmeteren til Glimt. Gultrøyene besøkte hjemmelagets halvdel i ny og ne. Publikum ble rett og slett servert en laber fotballkamp inntil 70 minutter hadde passert. Da skøyt Saltnes bortelaget i føringen. Rini Coolen svarte med å bytte inn De Lanley som minuttet senere utlignet til 1-1 med en hælflikk. Begge lag var brukbart fornøyde med 1-1, som ble sluttresultatet.

Bunnsolid

I kveld skal Rosenborg feire seriemesterskapet. Midtuka blir en transportperiode med det som blir et temmelig betydningsløst oppgjør mot Celtic, mens det på søndag skal kjempes om edelt metall på Ullevaal. To pokaler på en uke smaker nok godt, også for seiersvante trøndere. Seriegull, gruppespill i Europa og cupfinale i et turbulent år hvor Rosenborg aldri nådde sitt maks-potensial lover godt for årene som kommer.

Seriemester 2018. Foto: Per-Erik Ofstad

Festgeneral Helland om gullfesten.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...