Nea Radio

Det blir 4H-leir i Selbu

Foto: Merete Holm Anderssen

Varden 4H har besluttet å arrangere fylkesleir på Årsøya i Selbu 27. til 30. juni 2019

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Varden 4H har besluttet å arrangere fylkesleir på Årsøya i Selbu 27. til 30. juni 2019

- Det at Selbu Teaterforum endret dato på Selbumartnan til samme helg skapte for oss i Varden 4H store problemer. Derimot har vi den senere tiden fått mye støtte der både lag og organisasjoner samt enkeltpersoner har gitt oss signaler på at de heller vil støtte en 4H leir, kontra å være på dugnad på Selbumartnan, sier leder i hovedkomiteen foran 4Hs fylkesleir i 2019, Geir Olav Reinås.

- Varden 4H trenger mange frivillige for å få gjennomført en leir for ca 600 barn og unge. Vårt håp er at lag og organisasjoner som stiller med mannskap under Selbumartnan kan unnvære de foresatte som blir berørt av leiren. Vi må også endre litt på konseptet på neste års fylkesleir. Det blir reduksjon både på antall aktiviteter og på antall turer. Sist vi arrangerte leir i 2017 var over 300 personer involvert. Vi vil nok få problemer med det antallet i 2019, så da må vi endre litt på hvordan leiren gjennomføres. Vi gleder oss til ny 4H leir i Selbu, avslutter Reinås.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...