Nea Radio

- Derfor blir vi i KrF

Foto: KrF

- Vi vil fortsatt bidra til et verdiforankret parti med stor takhøyde, bredde og rom for gode debatter, skriver fylkestoppene i KrF Trøndelag i dette leserinnlegget.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

KrF er nå del av en borgerlig flertallsregjering basert på en fremforhandlet plattform der KrF har vært med å sette sitt preg på flere områder.

All honnør til KrF-politikerene som har vært med i forhandlingene.

Så er det mange som er veldig skuffet og frustrerte fordi KrF går inn i en regjering der FrP er med. Mange vurderer å melde seg ut av KrF og flere har allerede gjort det. Det er lett å forstå skuffelsen for de som ønsket en annen retning.

Vi ønsket et annet alternativ og støttet Knut Arild Hareide sitt råd om å samarbeide med Ap og Sp. Med denne anbefalingen fikk ikke flertall på landsmøtet.

Nå gjelder det å fokusere på seirene i plattformen.

Den sikrer en likeverds reform for å gjøre hverdagen lettere for familier med funksjonshemmede barn, 7200 kroner i økt barnetrygd for 0-6 åringer, at fattige familier nå får beholde barnetrygden på toppen av sosialhjelpa, at alle barn fra 6-18 år får et aktivitetskort som kan dekke deltakeravgift på fritidsaktiviteter, at lavinntektsfamilier får redusert foreldrebetaling og gratis kjernetid i barnehagen og økt engangsstønad for studenter og andre som får barn uten å være i jobb.

Landbruket er viktig for Trøndelag. Også her har plattformen fått KrF-preg og de viktigste grunnpilarene er på plass.

• Et velfungerende importvern

• Samvirkebaserte markedsordninger

• Forhandlingsinstituttet med årlige jordbruksoppgjør

• En eiendomspolitikk for å sikre den selveiende bonden

Innenfor samferdsel er nullvisjonen kommet på plass sammen med Barnas transportplan og et fokus på ny kunnskap innen trafikksikkerhet.

Det er ulike fløyer i alle parti, også i KrF.

At KrF er omtrent delt på midten i spørsmålet om regjering har blitt tydeliggjort på det ekstraordinære landsmøtet i november og på landsstyremøtet sist torsdag. KrF- medlemmer fra alle deler av landet har gitt uttrykk for sine standpunkt og stemt etter sin overbevisning. Vi er glade for å tilhøre et slikt parti. Vi ønsker at KrF fortsatt skal være et parti med rom for god meningsutveksling og enkeltpersoner med klare standpunkt. Uten debatt, ingen politikkutvikling.

Det gjelder like sterkt nå som før.

Derfor blir vi i partiet. Vi vil fortsatt være med på å prege debattene og politikken framover. Vi oppfordrer alle til å bli værende i partiet. Fordi vi fortsatt vil bidra til et verdiforankret parti med stor takhøyde, bredde og rom for gode debatter.

Leserinnlegget er undertegnet

Jon Normann Tviberg, fylkesleder Trøndelag KrF
Karin B Bjørkhaug, 1. nestleder Trøndelag KrF
Jan Arne Bremnes, 2. nestleder Trøndelag KrF
Åste Marie Lande Lindau, gruppeleder KrF, Trøndelag fylkesting
Ingrid Marie Hildrum, Trøndelag KrFU
Astri Wessel, KrFK

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...