Nea Radio

De ansatte fikk velge:

Delte ut til sammen 340 000 kroner

Imponert: En tydelig imponert ordfører Ivar Vigdenes tok en titt på lista over mottakere da han overrakte blomster til daglig leder i Skala Maskon, Jon Anders Leikvold. Foto: Anne Gundersen

I dag ble det kjent hvilke lag og foreninger som får 10 000 kroner hver av Skala Maskon.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Skala Maskon bestemte seg for å dele overskuddet med lag og foreninger, valgt av de 34 ansatte i bedriften.

De 34 ansatte i Skal Maskon har fordelt pengene på

Varden IL Ski

Hegra IL Fotball

IL Aasguten Fotball

IL Aasguten Fotball

IL Aasguten Fotball

Stjørdal Modellflyklubb

Snillfjord Motorklubb

IL Aasguten Treningssenteret

Remyra IL

Remyra IL

Åsen Skolemusikk

Kreftforeningen Treffpunkt Stjørdal

Tangmoen IL

Åsen Skytterlag

SJFF Ungdom

Mental Helse Ungdom Stjørdal

Hell Motorsportklubb

Frosta Skytterlag

Daltrøa Skitrekk

IL Aasguten Håndball

Markabygda IL

Sprett Kaninklubb

Tangmoen IL

IL Aasguten Ski

Varden IL Ski

Stjørdals-Blink Fotball

IL Aasguten Ski

Meråker Skiskytterklubb

Lånke Skytterlag

Lånke IL Idretsskolen

Innherred Motorsportklubb

Fusa Karateklubb

IL Stjørdals-Blink Sykkel

Lånke IL Håndball

– Dette føles godt, sier daglig leder Jon Anders Leikvold.

– Jeg syntes vi har fått til en fin spredning og det setter jeg pris på.

Leikvold benyttet anledningen til å gi ordfører, kommunedirektør og presse en presentasjon av hva bedriften nylig har hatt suksess med.

– Vi leverer for det meste til oppdrettsindustrien og det er særlig maskinen vår som brukes til vaksinering av fisk som har gjort det godt.

Ordfører i Stjørdal, Ivar Vigdenes, er imponert, både over spesialmaskinene bedriften produserer for industrien og over tiltaket.

– 10 000 kroner er veldig mye for mange av de som får penger nå. Det er mye selv når vi sammenligner det med støtten de mottar fra kommunen.

Selv la Leivold vekt på at bedriften har satt stor pris på at Stjørdal kommune har vært klare på hvilke smittevernsregler som gjelder.

– I produksjonen hos oss nytter det ikke med hjemmekontor. Dersom vi hadde fått smitte inn på verkstedet hadde vi måttet stenge og da hadde vi ikke opplevd å få det overskuddet vi nå ser.

Saken fortsetter under bildet:

Spennende: Ordfører Ivar Vigdenes og kommunedirektør Tor Jakob Reitan lot seg fascinere av spesialmaskinene Skala Maskon leverer til oppdrettsindustrien. Foto: Anne Gundersen

Vigdenes på sin side syntes det var fint å høre at den harde linja kommunen har hatt når det gjelder smittevern, ble satt pris på.

– Dette er ikke noe vi hører hver dag. Det er viktig å understreke at smittevern ikke bare er viktig på grunn av folkehelsa, men også for å bevare flyt i næringslivet. Derfor er det godt å se at det faktisk har effekt.

– Vi driver med vaksinering, så når det kommer en vaksine mot koronaviruset bør vi vel oppskalere maskinen til å kunne vaksinere mennesker, spøker Jon Anders Leikvold.

– Ja, gjør du det og det kan være med på å stoppe viruset, så skal jeg gjerne være den første til å legge meg på samlebåndet, ler Ivar vigdenes.

– Det skal vel bli et makaløst syn når jeg blir, bedøvd, slengt i lufta, snudd på buken og får sprøyte!

Hør intervjuet under bildet:

Giverglede: Daglig leder i Skala Maskon, Jon Anders Leikvold (t.h), tok i mot ordfører Ivar Vigdenes og kommunedirektør Tor Jakob Reitan, for å fortelle hvilke lag og foreninger som har mottatt penger fra bedriften. Stein Erik Tellefsen og Thomas Fordal (Midten) valgte seg henholdsvis Stjørdal modellflyklubb og Remyra IL. Foto: Anne Gundersen

Hør intervjuet fra Skal Maskon i avspilleren under:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...