Nea Radio

Se opptak fra

Dansefest med PA Røstads orkester

Gjester: Viggo Valle, Jan Erik Steen, Sigmund Sæther og Jostein Grande. Se sendingen live her - eller hør den på NeaRadio/NeaRadio+.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 29.05.2021 kl 21:00

I snart 60 år har navnet P.A. Røstads orkester hatt en egen klang blant det norske folk. P.A. Røstad Senior startet orkesteret og var med på gammeldansbølgen på 70 tallet hvor de blant annet hadde med seg legenden Hilmar Aleksandersen. I nyere tid har orkesteret blant annet vunnet NM to ganger samt vunnet NRK serien Kappspell en gang.

Viggo Valle er også klar for å bli med på kveldens dansefest. Foto: Nea Radio

Dette blir fjerde program i serien Dansefest som Nea Radio lanserte i januar og på det meste har over 80.000 sett programmet.

PA Røstads orkester kommer mannsterke:

Petter Andreas Røstad - Kapellmester og trekkspiller

Torfinn Hofstad - Fele og gitarer

Dag Ståle Larsen - Trekkspill

Villy Kvernmo - Gitar

Bjørn Arild Aksnes - Bass

Gjesteartister

Sigmund Sæther - stilskaper og trekkspill-ikon fra Selbu

Jostein Grande - Digerhalsen synger vømmølmusikk

Jan Erik Steen - Gitarist og smørsanger med eget radio- og TV museum.

Viggo Valle - Påskelaborant med enorm interesse for gammeldans.

Odd Arne Halaas trekkspillgeneral med hang til gamle slagere og skillingsviser.

Programmet ledes av Odd Arne Halaas og Stian Elverum

Odd Arne Halaas leder programmet på en stødig måte. Han er også kjent for å ikke klare å la være å stikke en tur opp på scena. Foto: Nea Radio

Dette blir en forrykende kveld med masse god musikk i forskjellige stilarter med trivelig stemning. Sendingen blir for første gang sendt ikke bare via Nea Radio sine kanaler men også via Selbyggen, Stjørdalsnytt, Innherred og TV-Risvollan. Det er Fjell-TV som står for selve produksjonen av lyd og bilde og John Oddstein Aune som besørger lyden. B Langseth stiller nok en gang opp med masse konkurransepremier og ikke minst lokaler å sende fra.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...