Nea Radio

Oser av nye ideer etter korona:

Dameklubben «Club Tres»

Marit Adserø og Linn Heidi Holmen i klubblokalet "Club Tres". Bygget befinner seg sentralt bak Aasen og Five i Stjørdal. Foto: Anette Fossmo

Koronaen satte kjepper i hjulene for nyetablerte «Club Tres» - men damene bak er mer en motiverte for høsten.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Den drevne og kreative trioen bestående av Marit Adserø, Linn Heidi Holmen og Cathrine Holmen savnet en sosial arena for kvinner på Stjørdal og bestemte seg derfor for å etablere «Club Tres» like før jul i fjor. Kort tid etter brøt koronaen ut og som nyetablert måtte de stenge som resten av Norge – nå er de tørste på å få startet opp igjen og bobler av kreativitet og ideer.

«Club Tres» er et nettverks- og sosialt konsept for damer i alle aldre med faste klubbkvelder på torsdager, men de har også en rekke temakvelder planlagt fremover. For ikke mange uker siden hadde de et svært suksessfullt marked som de i forkant var usikre på grunnet dårlig vær, men det skulle vise seg å være en ubegrunnet bekymring; det rant på med folk som koste seg med både marked, god prat og en kaffekopp. Linn Heidi Holmen forteller om konseptet:

- Det er et hus som vi har pusset opp. Det er mye gjenbruk, vi har tatt med oss ting hjemmefra og handlet på Finn.no. Stort sett har vi pusset opp fra bunnen av, forklarer Linn Heidi Holmen.

- Vi har dameklubb på torsdagene. Det var ideen, vi skulle ha en møteplass for damer. Så vi har åpent fra syv til elleve på torsdager, så har vi også pusset opp slik at det går ant å leie det til diverse arrangement; konfirmasjoner, dåp og selskapeligheter. I tillegg kan det brukes til intimkonserter, foredrag, standup, kunstutstilling og marked. Mulighetene er mange, fortsetter hun.

Hør hele radiointervjuet her:

Klubb for damer i alle aldre

Lokalet er elegant, stilig og oser av personlighet – en beskrivelse som også matcher de tre som er pågangsdriverne for konseptet. De er oppfinnsomme og har mye ideer, men ønsker også å dele arenaen med alle som har noe på hjertet. På spørsmål om folk som ønsker å holde konsert, foredrag eller et annet arrangement på en litt mindre arena kan ta kontakt med de, svarer Adserø dette:

- Ja, det kan de gjerne. Vi har hatt en del bilder fra Rita Lier hengende. Nå er det bare ett igjen og de har spurt om de kan henge opp flere. Men det er flere som har etterspurt om de kan henge opp maleri. Så det er fult mulig, men de må kontakte oss så vi kan høre hva det er de ønsker, forteller Marit Adserø.

- Jeg tenker mer på konserter og andre arrangementer, så folk må gjerne ta kontakt hvis de ønsker. Huset er kjempekoselig og det er ønskelig med ting som foregår på kveldene. Om det er en liten konsert, et foredrag eller noen som har noe på hjertet så blir vi kjempe glad for det, skyter Holmen inn.

Grunnideen for konseptet er som nevnt en dameklubb – et sted for damer å kunne treffe hverandre og danne nye vennskap og bånd. Dette er trioen som leder klubben ekstremt opptatte av, de understreker også at atmosfæren skal være uformell, de som kommer skal kunne føle seg hjemme der.

- Vi har allerede ganske mye damer som har meldt seg inn, sikkert rundt 70 tenker jeg. Men vi håper på mange flere for det er ikke alle som kan komme hver torsdag. De kan også komme alene, for vi er jo her, og det er stort sett veldig gode tilbakemeldinger. Folk synes det er trivelig, og det er faktisk mange som kommer helt alene. Så mingler vi litt og bygger nettverk, smiler Holmen.

Den koselige kjøkkenkroken. Her bydes det både på kaffe og en hyggelig prat! Foto: Anette Fossmo

Club Tres er altså en åpenhjertelig og inkluderende klubb hvor alle er velkommen, per i dag har de medlemmer fra rundt 23 til 75. Så her er det plass til alle!

Elegant og moderne lokale bygget på gjenbruk

Det er ingen tvil om at det er tre oppfinnsomme og dyktige damer. De har flere visjoner for fremtiden og har benyttet seg av mulighetene de har sett. En av mulighetene ble å leie ut lokalet til ulike arrangementer.

- Vi har hatt en del utleie på diverse bursdager og konfirmasjoner. Vi har også masse ledig fremover hvis noen har lyst på et lite, koselig julebord for eksempel. Da kan de ta kontakt med oss eller se på nettsiden vår – der står både bilder, pris og lignende. Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på de som allerede har leid. Det er koselige lokaler som er litt mindre og veldig sentralt, opplyser Holmen.

Og det er som nevnt lekre lokaler, det er ekstremt flott interiør med sitt helt eget særpreg. Lokalet bærer preg av forkjærligheten disse damene har for gjenbruk – noe som også gjør at mye av interiøret har sin helt egen historie. Eksempelvis er det en stol som kommer fra tinghuset i Trondheim og har tilhørt en advokat.

- Vi er ute og samler møbler, vi er ganske gode på det. Vi er glade i gull, messing, lysekroner og tepper, så det har vi kjørt et stykke for å få tak i. Ellers maler vi, pusser og borrer. Det går altså mye i gjenbruk avslører Linn Holmen.

Lengre innover i de flotte lokalet som damene selv har stått for oppussingen av. Mye av interiøret er gjenbruksskatter de har reist land og strand for å hente. Foto: Anette Fossmo

Alle damer er hjertelig velkomne

Både ved klubbkveldene torsdager og øvrige arrangement har «Club Tres» et samarbeid med Marias Kjøkken, noe som betyr at det nydelig måltid alltid er innenfor rekkevidde.

- Hvis noen ønsker seg et litt mindre julebord eller en samling uansett når det er, så kan Marias Kjøkken levere deilig tapas. Og hun befinner seg bare rett bort i veien her og kan levere hit. Så hun har vi samarbeidet mye med, sier Holmen.

Kan det også være på dagtid som en julelunsj, for eksempel?

- Det kan det så absolutt. Så hvis det er et firma som ønsker å leie på dagtid så er det selvfølgelig muligheter for det, svarer hun.

Holmen, Holmen og Adserø oppleves som virkelig genuint interesserte i at klubbmedlemmene skal føle seg trygge og velkomne. Derfor er alle velkomne til å teste ut den ukentlige klubbkvelden gratis før det eventuelt avgjør om de vil være medlem eller ikke.

- Vi får veldig mange spørsmål om man må betale medlemskontingent før de kommer, det er overhode ikke riktig. De kan komme så mange de vil og være her en hel torsdag, også kan de teste om dette er noe for dem eller ikke. Så det er bare å komme. Hjertelig velkommen til alle damer på Stjørdal og omegn, avslutter Adserø.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...