Nea Radio

Stolt Bryggeri og Opera Trøndelag:

Da capo på OperaPub!

OperaPub: Sjef for Opera Trøndelag, Lars Eggen, i full sving under forrige OperaPub på Hjelseng Gård. Foto: Privat

Forrige OperaPub ble en dundrende suksess. Nå slår Opera Trøndelag og Stolt Bryggeri til igjen på Hjelseng gård.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Lørdag åpner Mikael Slettedal og Stolt Bryggeri dørene for både et entusiastisk publikum og for stemmeprakt hentet fra øverste hylle. Det er nemlig klart for nok en operapub på Hjelseng gård, og både ølprodusent Slettedal og Opera Trøndelag-sjef, Lars Eggen gleder seg.

– Vi ble veldig glade da vi innså at det nå ville bli mulig å holde et arrangement igjen og da var det lett å bestemme seg for å gjenta OperaPub-konseptet. Også Lars Eggen er begeistret.

– Det første jeg gjorde da jeg ble operasjef var å dra opp på Hjelseng gård for å sjekke om det var mulig å få til noe der. Han avviser at opera kun byr på opplevelser for dem som trives i stiv snipp.

– Det er massevis av underbuksehumor i opera! Og når det er snakk om OperaPub, så er det i hvert fall svært så folkelig!

Stjernelag

Det er ikke hvem som helst som entrer scenen lørdag, men et riktig stjernelag av stemmer.

– Jeg har naturligvis booket meg selv. Det er jo noe helt spesielt å holde konsert og å gå å kjenne litt på øltankene til Mikael samtidig, sier Lars, som er baryton.

I tillegg får publikum oppleve sopran Camilla Stenhoff Vist, Mezzo - sopran Nina Sæterhaug og tenor Torstein Fosmo.

Eva Holm Foosnæs trakterer tangentene.

Smittesikkert

Mikael forsikrer om at alle regler for smittevern overholdes.

– Det er vi veldig strenge på. Vi holder oss til en hver tid oppdaterte på hva som gjelder og følger det til punkt og prikke. Når det er sagt så skal ikke dette legge noen som helst demper på opplevelsen. Dette er en utendørskonsert med vakker musikk i idylliske omgivelser og med riktig godt øl i glasset, så dette er noe å glede seg til!

Hør intervjuet i avspilleren under

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...