Copper City Ramblers med ny single

Konsert og plateslipp i Sangerhuset.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Fredag kveld slipper rørosgruppa Copper City Ramblers sin nye single - Vær og Vind. Låta er innspilt i Larsville Studio på Stugudal med Lars Lien som produsent.

Teksten er skrevet av vokalisten i bandet, Jo Bjørner Haugom. Han sier melodien har kommet til under improvisasjon med bandet. I tillegg til Haugom så består bandet av Erik Roll på banjo og mandolin. Erik Evavold på gitar og dobro. Olav Luksengård Mjelva på fele. I tillegg så vikarierer Jonas Østbyhaug for Tommy Dalbakk på bass.

Copper City Ramblers er et av orkestrene som spiller i Sangerhuset fredag kveld i anledning Røros Folk Festival. Først ut er Erlend Viken - komponist av årets bestillingsverk, Sastrugi..

Så følger konsert med Sudan Dudan før blågrasbandet fra Røros tar over.

Hør intervju med Jo Bjørner og hør den nye låta her. Lenger ned på siden kan du også se den nye videoen av låta.

Se videoen her:

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur Vis flere

Så sær på Hyttvang

Så sær på Hyttvang

Siste frist for å se UL Samtidas nye revy er f.k. helg.

Korkamp og bykamp

Korkamp og bykamp

Det blir bykamp mellom Bergen, Hamar, Oslo og Trondheim når fire kor skal kjempe om å representere Norge i Eurovision Choir 2019.

Anbefaler en prisvinnende bok

Anbefaler en prisvinnende bok

Bibliotekar Hanna Malene Lindberg har med seg «Ensomheten i Lydia Ernemans liv» i ukas bokmagasin.

Fjeld og Kvarts til Røros

Fjeld og Kvarts til Røros

Jonas Fjeld og Kvarts er klare for Røros Folk Festival.

Fikk beskjed om å lage serien for en måned siden

Fikk beskjed om å lage serien for en måned siden

Foreløpig er mye hemmelig om serien som spilles inn på Røros i disse dager. Vi har snakket med produsenten om det han kan fortelle.

Elden og Håkon Gullvåg feirer sammen

Elden og Håkon Gullvåg feirer sammen

Elden feirer 25 år og billedkunstner Håkon Gullvåg fyller 60 år i 2019. Det skal markeres på Røros.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...