Nea Radio

Sponser:

Coop sponser ski-VM helt til 2025

VM-KLARE: Torbjørn Skei, adm.dir. Coop Midt-Norge og Geir Inge Stokke, konsernsjef Coop Norge. Foto: Coop Midt-Norge SA

Coop har inngått et større samarbeid med FIS om Ski-VM nordiske grener over de neste fem årene. Den nye avtalen starter med VM i Oberstdorf 2021 og inkluderer Ski-VM i 2025, som trolig blir i Trondheim.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Drømmen er å lage en folkefest på hjemmebane, sier Torbjørn Skei, administrerende direktør i Coop Midt-Norge.

Den nye avtalen med FIS er en betydelig utvidelse av den eksisterende samarbeidsavtalen mellom Coop og verdenscupen i langrenn. Dette betyr at Coop blir hovedsponsor for Ski-VM i Oberstdorf i 2021 og Planica i 2023. Avtalen omfatter også Ski-VM i 2025 hvor Coop går inn som mesterskapets aller største sponsor.

Det omfattende sponsoratet er et samarbeid mellom Coop Norge og Coop Midt-Norge. At Trondheim er søkerby til VM i 2025 var avgjørende for at Coop Midt-Norge valgte å gå tungt inn i denne satsningen.

Vårt største engasjement noensinne

- VM i 2025 er foreløpig ikke tildelt, men med Trondheim som eneste søkerby har vi vært offensive og sikret oss betydelige rettigheter til arrangementet. Det er ingen tvil om at dette er vårt største lokale sponsorengasjement noensinne. Vi har også som mål å få til et samarbeid med lokal VM-arrangør. Vi i Coop Midt-Norge skal bidra til at Ski-VM i Trondheim blir en folkefest, sier Torbjørn Skei, administrerende direktør i Coop Midt-Norge.

- Avtalen skal bidra til økt stolthet og medlemsnytte ved at våre 1,7 millioner medeiere skal få muligheten til å oppleve VM på nært hold. Vi vil også bruke samarbeidsavtalen til å fremme fysisk aktivitet og sunt kosthold gjennom en rekke kampanjer og aktiviteter frem mot 2025. Dette er en god avtale for våre medeiere, for den norske skisporten og for oss i Coop, sier Geir Inge Stokke, konsernsjef i Coop Norge.

Går inn med både hodet og hjertet

-Vi går inn i dette både med hodet og hjertet. Et slikt mesterskap vil bety enormt mye for hele regionen, i form av verdiskaping og som et løft for skisporten. Som landsdelens største handelsaktør er det helt naturlig for oss å være med. Så er det også noe som handler om samfunnsansvar, og at vi ønsker å bidra til folkefest, stolthet og begeistring. Det er også viktig å understreke at dette ikke påvirker våre øvrige sponsorater innenfor lokal idrett og kultur. Ski-VM er et ekstraordinært løft som tas på toppen av det vi ellers ville brukt av penger, sier Torbjørn Skei.

Coop har tidligere tatt med sine medlemmer på råd ved å spørre om hvilke idretter de setter høyest. Ikke overraskende kom langrenn høyt på listen. Dette var avgjørende for at Coop nå har valgt å bli samarbeidspartner for de kommende tre Ski-VM.

- Valget av bredde og folkesport er naturlig for Coop ettersom vi representerer 1,7 millioner medeiere over hele landet. Og det er ingen tvil om at våre medeiere er veldig glade i skisporten! Nå gleder vi oss veldig til flotte opplevelser i Oberstdorf, Planica og forhåpentligvis Trondheim, sier Geir Inge Stokke.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...