Nea Radio

Europris får selskap av Coop Extra

Europris og Coop Extra i tospann. Foto: Tore Arntzen/Handelsbygg

Coop Extra og Europris flytter inn i nytt handelsbygg i Selbu sentrum.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 05.11.2020 kl 10:39

– Vi skal innfri et ønske Coop medlemmene i Selbu har hatt en stund. Så på senhøsten 2021 eller tidlig i 2022, vil det stå en ferdig Coop Extra butikk i Selbu sentrum, sier Bjørn Vik-Moe viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge.

Øker med over 1000 varer

– Vi har hatt et ønske om å få til Coop Extra i flere år, men det har handlet om å finne den rette tomta. Nå synes jeg vi har landet på en veldig god løsning, fantastisk og enkel adkomst. I tillegg øker vi butikkarealet fra dagens Prix 700 kvadrat til 1000 kvadrat, samt et vareutvalg som øker fra 4000 til 5500, sier Vik-Moe

– Prixen vil bli avviklet når Coop Extra er ferdigstilt og byggmix tar vi ikke med oss, men de ansatte tar vi selvfølgelig med oss videre.

– Hvorfor tar dere ikke med byggmix til de nye lokalene?

– Det handler om at Extra er et rendyrket lavpriskonsept innenfor dagligvare, så skal vi samlokalisere oss med Europris som vil ha mye av det samme varesortimentet som byggmix. Jeg tror at kundene vil få det samme utvalget innen byggevare og faghandel som de er vant med fra Selbu i dag, understreker Vik-Moe.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Fra høyre: Kristoffer Sørland, Terje Larsen og Bjørn Vik-Moe. Foto: Stian Elverum

Europris

– Vi har god erfaring med å ha Europris i hyttekommuner rundt i Norge. Vi ser at vi er etterlengtet i mindre samfunn og blir tatt godt imot. Derfor har vi valgt å etablere oss i Selbu, sier Kristoffer Sørland distriktssjef i Europris for Trøndelag og Helgeland

– 1600 hytter i Selbu og 1300 hytter i Tydal, det er fort noen biler som passerer gjennom Neadalen hver helg. Hvor godt rustet er dere for å ta de imot?

– Vi er godt rustet for vi har som nevnt god erfaring med Europris i hyttekommuner fra tidligere. Det vi ser er at kunder setter pris på det å komme seg ut av storbyene, ta handelen lokalt sånn at de kommer seg raskest mulig ut av trafikkorkene, forteller Sørland.

Hør intervjuet med Bjørn Vik-Moe, Kristoffer Sørland og den nye butikksjefen Terje Larsen her:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...