Nea Radio

Coolens fremtid usikker etter nedslående poengtap

Teamtalken før kampstart hadde begrenset effekt. Foto: Per-Erik Ofstad

Rosenborg klarte kun et poeng hjemme mot Sandefjord. Nå kan Brann komme helt opp i ryggen på RBK.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sandefjord på hjemmebane er en "must win" for Rosenborg. Ingenting annet enn tre poeng ville vært godt nok i den tette gullkampen. Men, med to tap på rad, noe dalende formkruve og en hel del rotasjon ble kampen langt tettere enn tabellen skulle tilsi.

Rosenborg - Sandefjord

Resultat: 1-1 (0-1)
Målscorere: Herraiz, Søderlund
Kveldens Variant: Kun én hendelse fikk hjemmepublikummet til å trekke på smilebåndet i førsteomgangen. Sandefjord-keeper Eirik Holmen Johansen fikk et tilbakespill og sleivet så ille at Rosenborg fikk corner(!). Blytungt.

Måtte tåle buing fra publikum

Innledninga til kampen ble et langt gjesp. Få sjanser, lite farligheter og mange stopp i spillet. Mange satt nok med følelsen av at det måtte noe spektakulært til for å endre kampbildet. Det spektakulære elementet kampen ventet på fikk vi servert etter 36 minutter. Ruben Herraiz scoret for Sandefjord etter spektakulært dårlig forsvarsspill. Serbecic og Hovland går løs på hverandre i en duell om ballen på femmeteren. Med to midtstoppere nede for telling kom Herraiz først på ballen. Spanjolen sjokkerte publikum, og sendte Sandefjord i ledelsen. Rosenborg klarte ikke å svare før omgangen var omme.

Gjensyn med Abdegbenro var ikke nok

Etter hvilen får ikke publikum servert noen klar reaksjon på den skuffende førsteomgangen. Bortelaget er faktisk nære ved å doble ledelsen de første tyve minuttene av omgangen. Hjemmelaget trengte en straffe for å utligne Sandefjords ledelse. Søderlund var sikker fra krittmerket, etter at han selv ble revet ned i feltet på en dødball. Den intensive sluttspurten for å sikre tre poeng kom ikke. Rosenborg manglet kjemi og kvalitet fremover. På tross av det gledelige gjensynet med Samuel Abdegbenro endte det 1-1. To poeng tapt for Rosenborg. To poeng som kan utgjøre forskjellen på gull og sølv.

Landslagspause før enormt viktig periode

Nå venter en etterlengtet landslagspause hvor Coolen får noen timer på treningsfeltet med spillerne som ikke er på landslagsoppdrag. Etter landslagspausen kommer en lang rekke vanskelig og viktige kamper. I serien venter bortekamper mot Lillestrøm og Brann, i semifinalen av cupen venter Start, og i Europa League møter de Salzburg. Rosenborg må snu den skuffende trenden.

Matti om Sandefjord-kampen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...