Nea Radio

Fiskelykke:

Christer bruker fisking som terapi

FISKELYKKE: Christer Storrønning byr på seg sjøl i filmserien "Fiskelykke", produsert av Ola Bjerken i Mutter Film. Foto: Andreas Reitan

Mutter Film er nå klar med den første av i alt fem planlagte episoder av "Fiskelykke". Her forteller Christer åpent om sine psykiske problemer og om fisking som terapi for å komme seg videre.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Mutter Film er et ungt filmselskap etablert av Ola Bjerken, opprinnelig fra Selbu, nå bosatt i Stjørdal.

MUTTER FILM: Ola Bjerken har etablert Mutter Film og planlegger nå fire nye episoder av serien "Fiskelykke". Foto: Andreas Reitan

Bjerken har lenge hatt filming som hobby og har nå gått et skritt videre i profesjonalisering av fritidsaktiviteten sin.
Gjennom fem planlagte episoder i filmserien "Fiskelykke" møter vi Christer Storrønning, nå bosatt i Holtålen.

Ola Bjerken og Christer Storrønning er søskenbarn og deler interessen for fisking. Foto: Andreas Reitan

Christer var en talentfull langrennsløper, han var del av Tydal IL sitt stafettlag og gikk på skilinja i Meråker blant annet sammen med kompis og nå landslagsløper Niklas Dyrhaug.

I åra som fulgte etter videregående fikk Christer etter hvert problemer.

- Jeg fikk angst, til og med dødsangst, og jeg hadde depresjoner, forteller Christer.

Nå bruker han fisking som terapi for å komme seg videre, og sammen med søskenbarn og filmskaper Ola Bjerken er han i gang med å produsere fem episoder av filmserien "Fiskelykke".

Nea Radio traff de to ved bredden av elva Tya.

Fisk ble det ikke, men fiskepraten ble til programmet "Kaffegjesten", som sendes i Nea Radio torsdag etter nyhetene klokka 12.

"Kaffegjesten", Nea Radio (FM, DAB, nett og mobil), torsdag 31. oktober mellom klokka 12-13.

Fiskeren og fotografen. Foto: Andreas Reitan

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...