ANNONSE
Annonse
Nea Radio

E-laget satser på konsert:

Charlotte til Selbu

Charlotte Audestad Foto: Pressebilde

- E vil at fælkje ska få træffes å høre litte fin musikk, sier arrangøren i ei pressemelding.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 12.02.2022 kl 12:41

ANNONSE
Annonse

Med ønske om å bidra til liv å røre i Selbu Sentrum ønsker E-laget å arrangere noen formiddagskonserter i et intimt og personlig format. Første artist ut er Charlotte Audestad lørdag 26 februar.

Charlotte Audestad beskrives som en av få artister som er like underholdende enten hun synger eller snakker. Mange vil nok si at hennes fantastiske publikumstekke er hennes største styrke. Hun tar med publikumet sitt på en reise i livets opp- og nedturer, utelukkende med et glimt i øyet!

Med låter som «På feil si’ av vei’n», «Vilt forelska» og «Bare si ja» har hun funnet veien til folks hjerter og gleder seg enormt til å endelig få gjeste Selbu igjen. Med seg har hun to fabelaktige musikere - Hans Petter Vik Sæther (gitarer og kor) og Åsmund Gevik (bass og kor).

- Kombiner lørdagshandel i sentrum, etter skituren, med en trivelig konsertopplevelse sammen med familie og venner. Etterpå kan du kjøpe deg en middag på Bjørkhov eller prøve spennende retter i vogna til Jammy´s Rollery., oppfordrer arrangøren.

Gratis billetter

E - har gitt Boots Selbu, Blomster & Sånt, Ark, Trim1, Johnny Aftreth Manuellterapi, Bjørkhov og Jammy´s Rollery et antall fri-billetter så de kan gi en liten påskjønnelse til gode kunder.

- Spør om de har noen igjen neste gang du er innom og handler hos dem, er oppfordringen.

ANNONSE