Nea Radio

Bygger nytt spisested:

Campingplass får nytt liv

Ny eier satser: Campingen ved foten av Fagerlia i Meråker får nytt liv. Foto: Henrik Einangshaug

Den gamle campingplassen ved foten av Fagerlia i Meråker får nytt liv, når de nye eierne satser.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Jon Petter Overvik og hans far Gudmund Overvik har kjøpt Meråker Camping, campingplassen like ved E14, for 2,5 millioner kroner. De har også stiftet selskapet Meråker Camping AS. Nå ser Jon Petter frem til at et nytt spisested skal bli ferdig på stedet.

– Vi har fått lagd tegninger for et nytt spisested, på tomta hvor den gamle kroa sto, sier Jon Petter Overvik.

Saken fortsetter under bildet.

Blir campingsjef: Jon Petter Overvik er daglig leder ved Elkjøp på Stjørdal. Nå blir han også campingeier i Meråker.

Planleggingen er godt i gang, og tegningene av stedet har blitt oversendt til Meråker kommune som skal behandle byggesøknaden.

– Jeg gleder meg veldig, og gravinga vil starte så fort telen går, forteller, Overvik.

På det nye spisestedet kan man forvente seg å få skikkelig husmannskost.

– Det blir ihvertfall ikke biff og russisk kaviar, ler Overvik.

Saken fortsetter under bildet.

Ny kro: Slik vil det nye spisestedet i Meråker se ut når det står ferdig. Disse tegningene er nå sendt inn til kommunen. Foto: Skjermdump

Oppgraderer campingen

Campingplassen har ikke vært drevet på flere år, og har behov for oppgraderinger. En jobb som er godt i gang.

– Vi har begynt å oppgradere både det elektriske anlegget. Samtidig skal vi ta en finish light på hytter og sanitærbygg, slik at det blir en enkel og god standard, sier den nye campingeieren.

Han forteller at det også skal bli plass for campingvogner på vinteren.

– Fagerlia er et fantastisk fint område i ei fin bygd. Nærheten til skitrekket gjør at dette vil være en ypperlig vintercamping, sier Overvik.

Overvik tror ikke dette er noen snarvei til kjapp avkastning, men håper at campingplassen og det nye spisestedet kan gi nytt liv til bygda, som han allerede har blitt glad i.

– Det hadde vært moro å få det til. I Meråker er det fint å være, sier han.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...