Nea Radio

Brød gir penger til bredden

PRYDER BRØPOSEN: Rosenborgs Edvard Tagseth (til venstre) og Pål-André Helland.

Gir millioner til Trøndersk fotball.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Rosenborgbrødet har generert nesten 2,5 millioner kroner til Trøndersk breddefotball, etter at det ble lansert i 2016. Nå får brødposen nytt utseende.

Når det populære brødet skifter drakt, er det Pål-André Helland og Edvard Tagseth som skal pryde brødhyllene hos Coop.


Nye frontfigurer

Når det skulle velges nye spillere til å pryde posene på det populære RBK-brødet, var det ikke tvi om hvem man ønsket seg.

– Både vi og RBK er opptatt av å få frem flere trønderske talenter. Da var det ingen tvil om at vi ønsket oss Edvard Tagseth fra Frosta og Pål-André Helland fra Hemne. Klubben var veldig enig i at dette var et godt valg, sier Torbjørn Skei, administrerende direktør i Coop Midt-Norge, i en pressemelding.

Selger 500.000 brød i året

Siden lanseringen i 2016 har det blitt solgt 2,4 millioner RBK-brød. Fra bakeriet i Trondheim sendes det hver natt ut rykende ferske
brød til 200 butikker i Trøndelag og på Nordmøre.

– Å bake RBK-brødet betyr noe ekstra for oss, og vi er stolte over å levere et produkt som så mange setter pris på. Mange av de ansatte er dedikerte supportere, og det var stor stas å få besøk i bakeriet av Pål-André og Edvard, sier Rolf Ulevik, bakerisjef ved Goman Trondheim.

Hvert brød gir penger til bredden

Da Coop Midt-Norge og RBK inngikk samarbeidet i 2015, etablerte man samtidig et fond for regional talentutvikling. Hver gang det selges et RBK-brød gis det 1 krone til fondet som årlig gir støtte til breddeidrettsklubber i Trøndelag.

-Både vi og RBK er opptatt av å engasjere oss lokalt og støtte opp om det gode arbeidet som skjer ute i breddeklubbene. De siste par årene har vi valgt å gi støtten til utvikling av jentefotballen, sier Torbjørn Skei.

- Å gi noe tilbake til breddefotballen er veldig viktig for oss i RBK. Samfunnsansvaret står sterkt, her har vi og Coop samme verdisyn, sier Tove Moe Dyrhaug, daglig leder i RBK.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...