Nea Radio

Brekken slo Ålen 3-1 i spennende lokaloppgjør

SCORET: Helmer Sjøvold scoret to av målene til Brekken. Foto: Nils Kåre Nesvold. Se flere bilder nederst i saken.

Brekken vant fortjent 3-1 over Ålen i et spennende lokaloppgjør lørdag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

5. divisjon menn, avd. 02, Brekken - Ålen  3-1 (0-0), Brekkmoen stadion. 135 tilskuere.

Lokaloppgjøret mellom Brekken og Ålen på Brekkmoen stadion lørdag ettermiddag ble et spennende oppgjør - spesielt andreomgangen.

Brekken hadde overtaket allerede i første omgang, mens Ålen hadde kampens første store sjanse da Thomas Moan skjøt i tverrliggeren etter 21 minutter.

Uavgjort til pause

Det sto null null til pause, og Ålen gikk opp i ledelsen etter 54 minutter. Even Moholt satte ballen i mål.

Scoringen fra bortelaget gjorde at tempoet økte, og det ble mye enveiskjøring mot Ålens keeper Lyder Moan, som gjorde en svært god jobb i buret.

Fire minutter senere utlignet Helmer Sjøvold til 1-1 etter corner fra Kristian Skott Haugen.

Helmer Sjøvold satt på reservebenken, men greide og snu kampen, og han la på til 2-1 for hjemmelaget etter 63 minutter.

Brekken-spiller Mattias Sorken fastsatte sluttresultatet til 3-1 i den 89-spilleminutt.

Vanskelig kamp

- Det var en vanskelig kamp. Det er viktig å få tidlig mål. Ålen scoret først og da kunne de vinne, men vi viser karakter og styrke og greier å snu kampen. Det er godt gjort av oss. Dette var Brekkens sjette strake seier. Vi er mer opptatt av prestasjoner enn antall seiere, og i dag var vi under pari, sier Brekken-trener Vegar Strickert, som gratulerer Ålen med en kjempeinnsats.

Ålen-trener Pål Kenneth Lundereng er godt fornøyd med kampen.

- I første omgang fortsatte vi en god trend fra kampen mot Tynset. Vi kom hit med en plan om å tette rom sentralt og tvinge spillet utvendig. Det er likevel skuffende at vi slipper inn to mål på dødball. Det skulle ikke ha skjedd, sier Lundereng, som er stolt av spillerne.

Brekkens tomålscorer Helmer Sjøvold sier at det ble for mange halvsjanser.

- Det var tøft å få ett må imot. Men det viser styrke når vi kommer tilbake, sier Helmer Sjøvold:

I innslaget hørte vi til slutt Ålens trener Pål Kenneth Lundereng. Vi hørte også Brekken-trener Vegard Strickert og tomålsscorer for Brekken, Helmer Sjøvold.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...