Nea Radio

Brekken 2 vant lett over Folldal

Foto: Jan Ove Sorken

5-0 og full kontroll hjemme.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Brekken 2 hadde full kontroll og sikret seg en lett 5-0 seier da Folldal gjestet Brekken søndag til lokaloppgjør i 6.divisjon.

Det er hele 12 år siden Folldal spilte sin siste seriekamp på Brekken stadion. Seieren til hjemmelaget burde imidlertid ha vært langt større etter haugvis av brente opplagte sjanser. Et brent straffespark og spolering av flere klar måltilbud ellers skriver vi på kontoen for svak konsentrasjon i avgjørende øyeblikk.

Folldal hang litt med i første omgang, men etter hvilen gjorde Brekken 2 hva de ville ute på banen og produserte det ene flotte angrepet etter det andre.

Hjemmelaget førte kampen i begge omganger, men det gikk hele 24 minutter før de satte inne det første målet. Det kom etter en corner fra Kristian Haugen som Andre Klokkervold stusset videre i mål til 1-0 ledelse. Et minutt før pause fikk Brekken 2 straffe, men Kristian Haugen keeper reddet .

Brekken satte inn et skikkelig trøkk etter pause og produserte flere stor sjanser. Etter 58 minutter kom en tro kopi av 1-0 målet, men nå var det Per Johan Hjort som slo corneren på hodet til Andre Klokkervold og pang 2-0.
@
Hjemmelaget fortsatte å produsere store sjanser, men å få ballen over målstreken var vanskelig.

Det var bare igjen ti minutter av oppgjøret da Brekken 2 endelig klarte å omsette sine sjanser til mål. Etter 80 minutter lobbet/skjøt unggutten Halvor Konov nydelig over keeper til 3-0. To minutter før slutt satte super veteranen Jo Inge Kirkhus pannebrasken til på en corner og 4-0. Minuttet etterpå satte Andrew Nordbrekken Bushanan inn sluttresultatet 5-0.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...